DayTrading: Wtorek 16.02.2016
Re: DayTrading: Wtorek 16.02.2016
edzio zamknął eS na BE, ale wziął wyżej sell limita, teraz tylko czekać czy ktoś mu da paliwa do wzrostów
paliwa w brut ;]pr7emo pisze:edzio zamknął eS na BE, ale wziął wyżej sell limita, teraz tylko czekać czy ktoś mu da paliwa do wzrostów
ropa leci na łeb na szyję ;/;/ ( Brent )
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- atlanticos
- Maniak
jak Ci powiem że na tym forum i na wykresie to i tak nie uwierzysz, ale taka jest prawda...Kanecione pisze:No Żaba wymiata normalnie...ciekawe gdzie on się tego nauczył

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
how longatlanticos pisze:jak Ci powiem że na tym forum i na wykresie to i tak nie uwierzysz, ale taka jest prawda...Kanecione pisze:No Żaba wymiata normalnie...ciekawe gdzie on się tego nauczył

tylko że Żaba to ma zupełnie inny mózg ;/;/
nie uczyliśta się na Biologii ?:):):)
nie uczyliśta się na Biologii ?:):):)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- atlanticos
- Maniak
to co widzisz przy rejestracji plus wczesniej 1 rokadk77 pisze:how longatlanticos pisze:
jak Ci powiem że na tym forum i na wykresie to i tak nie uwierzysz, ale taka jest prawda...

kilka miesięcy temu tak z ciekawości zajrzałem na swój profil i zerknąłem na pierwsze posty i wykresy swoje na tym forum to się popłakałem ze śmiechu... masakra

Ostatnio zmieniony 16 lut 2016, 17:52 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Ujek M15 możliwy RGR do obserwacji 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
atlanticos pisze:to co widzisz przy rejestracji plus wczesniej 1 rokadk77 pisze:how longatlanticos pisze:
jak Ci powiem że na tym forum i na wykresie to i tak nie uwierzysz, ale taka jest prawda...
kilka miesięcy temu tak z ciekawości zajrzałem na swój profil i zerknąłem na pierwsze posty i wykresy swoje na tym forum to się popłakałem ze śmiechu... masakra
hahaha aż muszę zerknąć ;];]
atlanticos pisze:jak Ci powiem że na tym forum i na wykresie to i tak nie uwierzysz, ale taka jest prawda...Kanecione pisze:No Żaba wymiata normalnie...ciekawe gdzie on się tego nauczył
No to dajesz nadzieję bo ja zaczynam:)...ale mnie udupił ten GBP/PLN i coś czuje, że jestem zmuszony do czekania....ciekawe na jak długo;///
A gdyby tak troche podciagnac edka i kabla?