DayTrading: Wtorek 16.02.2016
Re: DayTrading: Wtorek 16.02.2016
3 pipsy nizej niż wczoraj na edku i co lecimy w dół?
- fx-technik
- Fanatyk
GBPLN Jakieś szanse na odbicie może i są?Kanecione pisze:atlanticos pisze:jak Ci powiem że na tym forum i na wykresie to i tak nie uwierzysz, ale taka jest prawda...Kanecione pisze:No Żaba wymiata normalnie...ciekawe gdzie on się tego nauczył
No to dajesz nadzieję bo ja zaczynam:)...ale mnie udupił ten GBP/PLN i coś czuje, że jestem zmuszony do czekania....ciekawe na jak długo;///
Ale, tak się nie gra, nie łapie się spadających noży.
Po to jest Stop Loss, żeby go używać.
Rozrysowałem rynek Byków: Na ten moment nie został zanegowany, więc tobie zostało albo przyjąć stratę na klatę, albo się modlić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2016, 19:04 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
HeHe nie chciałem nic mówić bo widze że ludzie ciebie strasznie tu propsują ale pamiętam twoje bazgroły z przed kilku lat. Typowy anty wskaźnikatlanticos pisze:to co widzisz przy rejestracji plus wczesniej 1 rokadk77 pisze:how longatlanticos pisze:
jak Ci powiem że na tym forum i na wykresie to i tak nie uwierzysz, ale taka jest prawda...
kilka miesięcy temu tak z ciekawości zajrzałem na swój profil i zerknąłem na pierwsze posty i wykresy swoje na tym forum to się popłakałem ze śmiechu... masakra

Jak widać wszystkiego można się nauczyć
a tobie szacun sie należy że ciągle się udzielasz i pomagasz ludziom

Masz na myśli konkretnie dział DayTrading, czy jakieś inne tematy (może mógłbyś coś polecić)?atlanticos pisze:jak Ci powiem że na tym forum i na wykresie to i tak nie uwierzysz, ale taka jest prawda...
Tutaj jest trochę dobrych tematów: Perełki Nawigatora, ale niestety większość linków już nie działa.
- fx-technik
- Fanatyk
Miałem dokładnie to samo.atlanticos pisze: kilka ... temu tak z ciekawości zajrzałem na swój profil i zerknąłem na pierwsze posty i wykresy swoje na tym forum to się popłakałem ze śmiechu... masakra
AUDUSD wygląda na short w okolicach 0,71500?
GBPLN
Rozrysowałem rynek Byków: Na ten moment nie został zanegowany, więc tobie zostało albo przyjąć stratę na klatę, albo się modlić. [/quote]
Dużo nie chce, może jutro po danych dostanie kopa..interesuje mnie 5.69000 i zamykam ciecia....pomodlę się dzisiaj:)heheh prawda, ze tak dużo w cale nie chcę?:))
Jakieś szanse na odbicie może i są?Ale, tak się nie gra, nie łapie się spadających noży.
Rozrysowałem rynek Byków: Na ten moment nie został zanegowany, więc tobie zostało albo przyjąć stratę na klatę, albo się modlić. [/quote]
Dużo nie chce, może jutro po danych dostanie kopa..interesuje mnie 5.69000 i zamykam ciecia....pomodlę się dzisiaj:)heheh prawda, ze tak dużo w cale nie chcę?:))
Co myślicie o USDCAD.
Czy taki scenariusz ma szanse?
A ma ktoś pomysł na GBPUSD?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 16 lut 2016, 20:16 przez Goldem, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Słuchaj, jeżeliby to odemnie zależało, to daj Ci Panie Boże!Kanecione pisze:fx-technik pisze:GBPLNJakieś szanse na odbicie może i są?
Rozrysowałem rynek Byków: Na ten moment nie został zanegowany, więc tobie zostało albo przyjąć stratę na klatę, albo się modlić.
Niestety, ale rynek ma głęboko w dooopie co my chcemy, albo nie chcemy!
Dlatego musimy być tacy, jak ten rynek, czyli bezwzględni.
-- Dodano: 16 lut 2016, 20:20 --
Goldem pisze:Co myślicie o USDCAD.
Pozdrawiam
USDCAD jedzie jak ropa mu zagra i nic tu nie poradzisz. Jeśli nie potrafisz analizować kilku instrumentów na raz to daj sobie z CADem spokój.Goldem pisze:Co myślicie o USDCAD.
Pozdrawiam
ropa w kanale:
https://www.tradingview.com/x/VeNqdwqJ/
Co do GBPUSD to patrz pare postów wyżej wrzucałem.