Spadło, ponieważ nie było chętnych do kupienia zleceń Sell po danej cenie.klimokrates pisze: "technik", zadam pytanie w twoim stylu? wiesz czemu spadło?
W związku z czym, cena spada szukając zleceń Buy.
Inny powód nie istnieje!
Spadło, ponieważ nie było chętnych do kupienia zleceń Sell po danej cenie.klimokrates pisze: "technik", zadam pytanie w twoim stylu? wiesz czemu spadło?
jestem leszczęhighend pisze:Po to spada by sprytni mogli kupic taniej, a leszczy ubrac w S.
jest jeszcze koncepcja wartości/siły nabywczej na którą wpływają informacje zewnętrzne tak?fx-technik pisze:Spadło, ponieważ nie było chętnych do kupienia zleceń Sell po danej cenie.klimokrates pisze: "technik", zadam pytanie w twoim stylu? wiesz czemu spadło?
Inny powód nie istnieje!
Mechanizm faktyczny jest zawsze ten sam.pedro pisze:jest jeszcze koncepcja wartości/siły nabywczej na którą wpływają informacje zewnętrzne tak?fx-technik pisze:Spadło, ponieważ nie było chętnych do kupienia zleceń Sell po danej cenie.klimokrates pisze: "technik", zadam pytanie w twoim stylu? wiesz czemu spadło?
Inny powód nie istnieje!
może i mechanizm jest taki, ale nie o to... chodzi mi o wartość danej waluty.fx-technik pisze: Mechanizm faktyczny jest zawsze ten sam.
Nie ma pokrycia zleceń Sell po stronie Buy, cena musi go znaleźć.
Nie ma pokrycia zleceń Buy po stronie Sell , cena musi go znaleźć.
Gdy jest pokrycie, cena się nie rusza.
Tu nikt nikomu nic w prezencie nie daje.
Nawet, jakby miał się odwrócić na edku na Sell, to muszą górę poczyścić.MR. D pisze:No i konsternacja. Liczyłem na ten scenariusz 1,15 bo by Mario zmusił do działania 10 marca a tutaj lepsze dane i podwyżka znowu w grze ;-( Ciekawe co zrobi rynek...
a skąd wiesz?fx-technik pisze: Nawet, jakby miał się odwrócić na edku na Sell, to muszą górę poczyścić.
Grubasy też siedzą w L-kach.
Bo to tacy sami ludzie, jak każdy!pedro pisze:a skąd wiesz?fx-technik pisze: Nawet, jakby miał się odwrócić na edku na Sell, to muszą górę poczyścić.
Grubasy też siedzą w L-kach.