BOSSAFX
Re: BOSSAFX
Szczerze powiedziawszy problem z bossą mialem tylko 16 września przez okolo 2h o czym tutaj pisałem, ale od tego momentu wszystko hula idealnie, a siedze na rynku prawie non toper. używam platformy mt4 na kompa, z tego co wiem problem był z mobilnymi. Swoją drogą nie wiem jak mozna trejdowac mobilnie...
-
- Pasjonat
Mam nadzieję, że jakoś dacie radę. Lubię BOSSA
http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/7,1 ... #BoxBizImg
http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/7,1 ... #BoxBizImg
Od kiedy wolne środki zmieniają się TYLKO ze stratą, a z zyskiem to już nie?
W przypadku Bossy odpowiedź na to pytanie brzmi - od zawsze 

-
- Pasjonat
Mam pytanie co do kalendarium na stronie internetowej. Czy publikowane wyniki są wpisywane ręcznie? Pytam się bo opóźnienie jakie temu towarzyszy wynosi 2-3 minuty od momentu publikacji, podczas gdy na myfxbook dane są 15-20 sekund po opublikowaniu, czy jest możliwość żeby coś z tym zrobić? Akurat publikowanych danych dzisiaj jest dużo, sami możecie to sprawdzić.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
-
- Stały bywalec
Jakaś awaria? odrzuca mi dzisiaj przelew błyskawiczny do BOSSA.
Dawno mnie tu nie było i dlatego nie wiem czy odpowiada tu jeszcze ktoś bezpośrednio związany z BossaFX, ale może ktoś będzie wiedział. Czy jest możliwość inwestowania w bossie z lewarem 1:1?
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Ciekawe jak w Bossie kwotują Nikkei jak rynek bazowy przestał chodzić, bo widzę na demo że można normalnie otwierać transakcje a u innych rynek zamknięty

-
- Bywalec
Działa Wam BossaFx???
Szanowni Państwo w dniu dzisiejszym wystąpiła awaria serwerów real. Pracujemy nad jak najszybszym jej usunięciem. Bardzo proszę o korzystanie z alternatywnego, telefonicznego kanału składania zleceń - bez żadnych dodatkowych opłat.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ