BOSSAFX
Re: BOSSAFX
Czy w Bossa jest ochrona przed ujemnym saldem, dzięki czemu nie grozi utrata kwot większych od salda ?
maly
maly
Nawiązując do pytania poprzednika:
- czy Bossa Fx ma zamiar wprowadzić ochronę przed saldem ujemnym ?
Może ktoś z Bossa Fx raczy tu odpowiedzieć, w końcu to jedno z kilku miejsc w polskim internecie gdzie zagląda rzeczywiście dużo ludzi zainteresowanych forexem
- czy Bossa Fx ma zamiar wprowadzić ochronę przed saldem ujemnym ?
Może ktoś z Bossa Fx raczy tu odpowiedzieć, w końcu to jedno z kilku miejsc w polskim internecie gdzie zagląda rzeczywiście dużo ludzi zainteresowanych forexem

Zwiecha platformy od 11:40 do teraz i dalej nie mozna sie polaczyc, tez tak macie?
Oooooo nawet strona internetowa nie dziala, kiepski moment bo mam ciekawe pozycje pootwierane....
Oooooo nawet strona internetowa nie dziala, kiepski moment bo mam ciekawe pozycje pootwierane....
- Forexmania
- Uczestnik
Niestety brak połączenia z serwerami BOŚ ponad godzinę !!! Niestety pozycje otwarte !!! 

z Wall Street 

-
- Bywalec
Witam
Czy jest jakiś problem z serwerem bossa ? Nie moge sie zalogowac na platfomie mt4. Program nie widzi wgl bossy ? Tak jest nagle od niedzieli ? Co się dzieje ?
Czy jest jakiś problem z serwerem bossa ? Nie moge sie zalogowac na platfomie mt4. Program nie widzi wgl bossy ? Tak jest nagle od niedzieli ? Co się dzieje ?
Mi przed chwilą przestało działać... Brak połączenia

-- pn 21-09-2015, 12:32 --
Czy ktoś z bossy może określić kiedy będzie działała platforma mt4 na androidzie ?

-- pn 21-09-2015, 12:32 --
Czy ktoś z bossy może określić kiedy będzie działała platforma mt4 na androidzie ?
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein
-
- Bywalec
Pani z infolini powiedziała mi że nie mają pojecia kiedy problem zostanie rozwiązany. Problem ma usługodawca platformy
działa na platformir pc jak coś 

-
- Pasjonat
a ja się grzecznie pytam, gdzie jest ich przedstawiciel, tak chętnie udzielający się na tym forum do czasu czarnego czwartku ? Co z ich słynnymi konferencjami ? Koniec już naganiania czy jak ?
-
- Bywalec
Ja również nie rozumiem faktu iż platforma nie działa 2 DZIEŃ, pieniądze robia co chcą na otwartych pozycjach i nie ma nikogo z bossy kto by poinformował o tym klientów choćby na stronie bossafx.
Nie mówie juź o informacji KIEDY ( dzień , miesiąc , wgl ) bedzie działać. Chyba ktoś u nich zauważyl że nie działa lol - no nie wiem bo wygląda jakby nic się nie stało
Nie mówie juź o informacji KIEDY ( dzień , miesiąc , wgl ) bedzie działać. Chyba ktoś u nich zauważyl że nie działa lol - no nie wiem bo wygląda jakby nic się nie stało

-
- Pasjonat
Nie działa 2 dzień ?Ptaszniks1 pisze:Ja również nie rozumiem faktu iż platforma nie działa 2 DZIEŃ, pieniądze robia co chcą na otwartych pozycjach i nie ma nikogo z bossy kto by poinformował o tym klientów choćby na stronie bossafx.

Chyba już tam nikt nie inwestuje dlatego cisza. Wcale bym się nie zdziwił. Pana Zadorę wyrzucili to i nie ma nikogo na forum.
Cóz taka firmina.