BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

maly41
Uczestnik
Uczestnik

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: maly41 »

Czy w Bossa jest ochrona przed ujemnym saldem, dzięki czemu nie grozi utrata kwot większych od salda ?

maly

norbert
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: norbert »

Nawiązując do pytania poprzednika:
- czy Bossa Fx ma zamiar wprowadzić ochronę przed saldem ujemnym ?

Może ktoś z Bossa Fx raczy tu odpowiedzieć, w końcu to jedno z kilku miejsc w polskim internecie gdzie zagląda rzeczywiście dużo ludzi zainteresowanych forexem :roll:

Jeżdżę Rowerę

Nieprzeczytany post autor: Jeżdżę Rowerę »

Zwiecha platformy od 11:40 do teraz i dalej nie mozna sie polaczyc, tez tak macie?

Oooooo nawet strona internetowa nie dziala, kiepski moment bo mam ciekawe pozycje pootwierane....

Awatar użytkownika
Forexmania
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Forexmania »

Niestety brak połączenia z serwerami BOŚ ponad godzinę !!! Niestety pozycje otwarte !!! :569:
z Wall Street :)

Ptaszniks1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ptaszniks1 »

Witam

Czy jest jakiś problem z serwerem bossa ? Nie moge sie zalogowac na platfomie mt4. Program nie widzi wgl bossy ? Tak jest nagle od niedzieli ? Co się dzieje ?

enderius
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: enderius »

Mi przed chwilą przestało działać... Brak połączenia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

-- pn 21-09-2015, 12:32 --

Czy ktoś z bossy może określić kiedy będzie działała platforma mt4 na androidzie ?
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein

Ptaszniks1
Bywalec
Bywalec

Pani z infolini powiedziała mi że nie mają pojecia kiedy problem zostanie rozwiązany. Problem ma usługodawca platformy ;) działa na platformir pc jak coś ;)

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

a ja się grzecznie pytam, gdzie jest ich przedstawiciel, tak chętnie udzielający się na tym forum do czasu czarnego czwartku ? Co z ich słynnymi konferencjami ? Koniec już naganiania czy jak ?

Ptaszniks1
Bywalec
Bywalec

Ja również nie rozumiem faktu iż platforma nie działa 2 DZIEŃ, pieniądze robia co chcą na otwartych pozycjach i nie ma nikogo z bossy kto by poinformował o tym klientów choćby na stronie bossafx.
Nie mówie juź o informacji KIEDY ( dzień , miesiąc , wgl ) bedzie działać. Chyba ktoś u nich zauważyl że nie działa lol - no nie wiem bo wygląda jakby nic się nie stało :/

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Ptaszniks1 pisze:Ja również nie rozumiem faktu iż platforma nie działa 2 DZIEŃ, pieniądze robia co chcą na otwartych pozycjach i nie ma nikogo z bossy kto by poinformował o tym klientów choćby na stronie bossafx.
Nie mówie juź o informacji KIEDY ( dzień , miesiąc , wgl ) bedzie działać. Chyba ktoś u nich zauważyl że nie działa lol - no nie wiem bo wygląda jakby nic się nie stało :/
Nie działa 2 dzień ? :shock: i taka cisza? Jak u aliora nie działa 5 minut to już lecą komentarze.
Chyba już tam nikt nie inwestuje dlatego cisza. Wcale bym się nie zdziwił. Pana Zadorę wyrzucili to i nie ma nikogo na forum.
Cóz taka firmina.

ODPOWIEDZ