DayTrading: Piątek 05.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 05.02.2016
Prawda jest taka, że mogliśmy wskoczyć na wyższy poziom konsoli na jakiś czas
A wszyscy śmiali się z higheja jak zapodał 1.20,
Jest szansa ze po prostu J... NIEMR. D pisze:Odpowiecie mi skąd te podejrzenia o takiej luce?atlanticos pisze:10% szanscugan pisze: Zaba co sadzisz o LUKA UP w ok . 1,1270 na otwarcie w niedziele dla EUR/USD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2016, 21:29 przez cugan, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- atlanticos
- Maniak
narazie to do 1.20 to mamy prawie tyle co do parytetu - i za miesiąc Marian i jego "dalsze luzowanie" poprzez "wszystkie dostępne instrumenty"...jak ta orkiestra zagra to zobaczysz gdzie edek zatańczynowy1234 pisze:A wszyscy śmiali się z higheja jak zapodał 1.20,

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Sorry Dadas, ale ja nie jestem po niczyjej stronie. Mam swoje zasady, mnie interesuje czysta gra, z odpowiedzialnością za swoje słowa, z szacunkiem dla swojego nicka.
Ch...wy pomysł, ch...wy efekt.
E/C w ujęciu W1, najwyższa świeca ma IMO mocno spadkowy charakter. Jeśli ktoś złapie S z niższego TFa, może mieć szansę na trade z dużym R/R.
Pod rozwagę dla graczy typu MrD.
Ch...wy pomysł, ch...wy efekt.
E/C w ujęciu W1, najwyższa świeca ma IMO mocno spadkowy charakter. Jeśli ktoś złapie S z niższego TFa, może mieć szansę na trade z dużym R/R.
Pod rozwagę dla graczy typu MrD.
Czasami można spotkać się z 1.18. Ale na pewno swojej kasy na to nie postawią.
atlanticos pisze:narazie to do 1.20 to mamy prawie tyle co do parytetu - i za miesiąc Marian i jego "dalsze luzowanie" poprzez "wszystkie dostępne instrumenty"...jak ta orkiestra zagra to zobaczysz gdzie edek zatańczynowy1234 pisze:A wszyscy śmiali się z higheja jak zapodał 1.20,
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Ładnie pięknie ale na EU mamy zwierzaka i 1do1 -minimalny target to 38,2 fali CD ,z większej fali gdyby EU poszło wyżej opór z Nietoperza -droga w górę nie będzie taka łatwa
- fx-technik
- Fanatyk
Jeżeli mowa o potencjalnej luce na otwarciu poniedziałkowym, tobym widział ją na dole:
Obraz Edka M5 w odniesieniu konsoli z poprzedniego screenu D1.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jak się gra w praktyce pod takie formacje, które prezentujesz?MERLIN pisze:Ładnie pięknie ale na EU mamy zwierzaka i 1do1 -minimalny target to 38,2 fali CD ,z większej fali gdyby EU poszło wyżej opór z Nietoperza -droga w górę nie będzie taka łatwa
Czy ta zielona wyznaczyła Ci idealnie wcześniej ten punkt wierzchołkowy i tam wziąłeś S?
Jeśli tak to skąd wiedziałeś wtedy, że nie pójdzie to wyżej w rytm większej formacji?
Czy w ogóle da się pod to grać w realu, czy to wygląda tylko ładnie po fakcie, jak fale Mr. El?
Przecież tych formacji można wyłapać duże ilości w danym momencie i jak się połapać, która jest grana, ale on line, a nie po?
Prosiłbym o kilka słów objaśnienia w celach edukacyjnych.