c.ajto pisze:@atlanticos - a czemu milczeniem?
Cenzury nie ma
Dadas jest tam rzeczywiście kimś (wniósł duży wkład w rozwój tego forum), ale nie znaczy to że jest nietykalny. Mi osobiście jego styl wypowiedzi mało pasuje i wiele razy i na Nawi i na FC wytykałem mu różne farmazony z którymi wyskakiwał (trudno spamiętać ile było tych słownych utarczek). Ale oprócz tego wie co się dzieje na wykresie i potrafi to wykorzystać, a to jest najważniejsze w tym temacie. Niestety dla wielu, ale jego gra, tak jaki innych z FC, jest różna od tej prezentowanej w DT, tam cykają na TFach mocno pogardzanych przez zdecydowaną większość.
Ja bynajmniej nie agituję za tym, czy innym forum, sam jestem na kilku, na innych mniej, na drugich więcej. Ale rzeczywiście FC pojawiło się dość niefortunnie i mam nadzieję że nie była to celowa akcja "promocyjna", bo może się okazać niedźwiedzią przysługą.
Na Goldzie wybicie górą z małego kanału (na razie wygląda to na fake) i czapa na górnej bandzie dużego, myślę, że w tych ramach cena będzie sie poruszała jeszcze dość spory kawałek czasu.
Ja nie użyłem w moich postach wyrażenia "FC" ani razu, zanim inni nie zaczęli go notorycznie powtarzać.
I nie miałem na celu się wogóle ujawniać, że jestem Dadas.
A highend niepotrzebnie zaraz zaczął pisać swoje podejrzenia.
A co do DAX30, to być może spełni się analiza highenda, że do okolic 7000 zmierza.
A, gdyby tak było, to Edek musi rosnąć.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2016, 20:41 przez
fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.