Zniechęcasz ludzi, którzy mają coś do pokazania.highend pisze:zobaczyłem myfxbook Niemiaszka i... zamarłem.
Wpadki zdarzają się każdemu.
Moim zdaniem po takim wybiciu należy się niemała korekta.
Zniechęcasz ludzi, którzy mają coś do pokazania.highend pisze:zobaczyłem myfxbook Niemiaszka i... zamarłem.
Tylko problem w tym, że ruch w górę to może być ta korekta.Moim zdaniem po takim wybiciu należy się niemała korekta.
W takim razie nie ma problemuPhilips pisze:Tylko problem w tym, że ruch w górę to może być ta korekta.Moim zdaniem po takim wybiciu należy się niemała korekta.
Czy Ciebie zniechęciłem? Niemiaszka na pewno nie.FxTag pisze: Zniechęcasz ludzi, którzy mają coś do pokazania.
Możesz wyrazić się jaśniej?highend pisze:Czy Ciebie zniechęciłem? Niemiaszka na pewno nie.FxTag pisze: Zniechęcasz ludzi, którzy mają coś do pokazania.
Jest kibel jak dla mnie
Niemiaszek odkrył swoje zagrania. Można spojrzeć na jego punkt widzenia i zgodzić się , lub nie.highend pisze:Czy Ciebie zniechęciłem? Niemiaszka na pewno nie.FxTag pisze: Zniechęcasz ludzi, którzy mają coś do pokazania.
Jest kibel jak dla mnie
na forum DT tak, tutaj nie pisałem chyba nic o EUR power?FxTag pisze: Pier... o eur power powala na kolana {chyba że wiesz coś, czego inni nie wiedzą)
wytykasz ludziom twoim zdaniem złe zagrania. O nic więcej kamanhighend pisze:na forum DT tak, tutaj nie pisałem chyba nic o EUR power?FxTag pisze: Pier... o eur power powala na kolana {chyba że wiesz coś, czego inni nie wiedzą)
Ja nie wnikam czy ktoś coś pokazuje czy nie pokazuje, jak gra, czy używa SL czy nie...
nikogo nie namawiam do pokazywania myfxbooka czy nie - to jest każdego prywatna sprawa.
W ogóle nie rozumiem z tym zniechęcaniem o co kaman
nic takiego nie robię drogi panie.FxTag pisze: wytykasz ludziom twoim zdaniem złe zagrania. O nic więcej kaman
I właśnie jeździsz po czyiś poślizgach