pytanie za 100 punktów: a widzisz biurko do pracy z 6 lapkamihighend pisze:to może lepiej zapodać 6 laptopów koło siebie?

pytanie za 100 punktów: a widzisz biurko do pracy z 6 lapkamihighend pisze:to może lepiej zapodać 6 laptopów koło siebie?
hmm... wydaje mi się, że laptop zajmuje niewiele więcej miejsca niż monitor.niemiaszek pisze: pytanie za 100 punktów: a widzisz biurko do pracy z 6 lapkami![]()
![]()
nic nie pisałem o 6 monitorach a o 6 x MT4 odpalonych na jednym kompie...highend pisze:hmm... wydaje mi się, że laptop zajmuje niewiele więcej miejsca niż monitor.niemiaszek pisze: pytanie za 100 punktów: a widzisz biurko do pracy z 6 lapkami![]()
![]()
Skoro masz 6 monitorów... no chyba, że monitory wiszą na ścianie?
Bardziej chodziło mi o rozwiązanie problemu zwieszania się MT4.
wczoraj musiałem zostawić wykresy i tylko zerkałem na tel co się dzieje, bo miałem wyjazd i zostałem z lekkim bałaganem, więc czekam na chwilę oddechu i coś będę kombinowałMarcifx pisze:Niemiaszek mam nadzieje ze kontrolujesz sytuacje zeby nie było powtórki z USD/CAD
Nie ustawiasz SLa? Co do kontrolowania przez telefon to jak dla mnie dramat. Przy scalpowaniu w ogóle to się nie sprawdza. Przy strategiach na większych interwałach chyba tak źle nie jest? Masz jakiś poziom strat przy którym zaczniesz je ciąć?niemiaszek pisze:wczoraj musiałem zostawić wykresy i tylko zerkałem na tel co się dzieje, bo miałem wyjazd i zostałem z lekkim bałaganem, więc czekam na chwilę oddechu i coś będę kombinowałMarcifx pisze:Niemiaszek mam nadzieje ze kontrolujesz sytuacje zeby nie było powtórki z USD/CAD![]()
jakoś szybko mi wczoraj obrócili trend na H1 ze spadkowego na wzrostowy i to bez żadnej cofki jak jeszcze spadkowy trzymał... trochę dziwne, bo zaczyna to wyglądać na boczniaka 1.08-1.095
lukpiasek pisze:jeszcze dziś pozycje niemiaszka pewno wyjdą na plusunia chyli się ku upadkowi przez najeźdzców zasiłkowych
nikt poważny jewro nie kupuje chyba na dłuższy termin więc rosnie tylko siłą spekulantów