Ja obstawiam dalszy zjazd, widzę nawet ~4,37niceone pisze:
Co do eur/pln myslalem ze mocniej zleci, a zrobil tylko marne 400 pips
Pzdr

Ja obstawiam dalszy zjazd, widzę nawet ~4,37niceone pisze:
Co do eur/pln myslalem ze mocniej zleci, a zrobil tylko marne 400 pips
Pzdr
[/quote]Tomasz196407 pisze: Dawid podoba Ci sie to co ktos wcześniej napisał o tym że ktyoś wciąga kogoś w pozycje,?
m innymi prp o tym chfpln Cugana, moim zdaniem najwieksza głupota słuchanie tu kogoś o konktretnych wejsciach w pozycje, i ze to jest manipulacja
edit: inedksy kołują
Tomek ja widzę na tym forum błędy, które sam popełniałem. Zobacz topowe tematy stycznia kabel i ropa. No jak mozna sie podłączać pod ruch jak formacja jest na wieloletnich dołkach lub szczytach. To jak w tej psychice tradera gdzie czeka na jedno, drugie trzecie potwierdzenie i wchodzi na szczycie a później modli sie na korekcie zeby zawrócili az w koncu sprzedaje na dołku i odkupuje znowu na szczycie. Tomek szczerze, ile osób interesowało sie ujkiem jak pisałem, że jest 8 figur od szczytu z perspektywą luzowania BOj.MR. D pisze:Tomasz196407 pisze: Dawid podoba Ci sie to co ktos wcześniej napisał o tym że ktyoś wciąga kogoś w pozycje,?
m innymi prp o tym chfpln Cugana, moim zdaniem najwieksza głupota słuchanie tu kogoś o konktretnych wejsciach w pozycje, i ze to jest manipulacja
Ja Ci napisałem o wzrostach na uj w poprzedni piątek tak?,Tomasz196407 pisze:Tomek ja widzę na tym forum błędy, które sam popełniałem. Zobacz topowe tematy stycznia kabel i ropa. No jak mozna sie podłączać pod ruch jak formacja jest na wieloletnich dołkach lub szczytach. To jak w tej psychice tradera gdzie czeka na jedno, drugie trzecie potwierdzenie i wchodzi na szczycie a później modli sie na korekcie zeby zawrócili az w koncu sprzedaje na dołku i odkupuje znowu na szczycie. Tomek szczerze, ile osób interesowało sie ujkiem jak pisałem, że jest 8 figur od szczytu z perspektywą luzowania BOj.MR. D pisze:Tomasz196407 pisze: Dawid podoba Ci sie to co ktos wcześniej napisał o tym że ktyoś wciąga kogoś w pozycje,?
Tez takie błędy popełniałem, dlatego teraz z perspektywy czasu nie moge tego zrozumiec. Podczas gdy wszyscy patrzyli na kabel i ropę grubasy spokojnie akomulowały od 1,16 longi na ujku. Było to widać po tej szpili odbijającej od 1,16 ze ktoś złożył duze zlecenie.
Udanego weekendu i IMO 80% szans, ze w przeciągu dwóch tygodni cmokniemy 10300 na daxie.oczywiście moim skromnym zdaniem
to może jeszcze dzisiaj zjadąTsunamiPL pisze:W nocy z niedzieli na poniedziałek PMI z Chin. Spodziewane są słabsze dane. Możemy się obudzić na indeksach z luką w dół.
wszystko jest możliwe. niczego nie zaklinam, niczego nie wykluczam.karnak pisze:Nadal podtrzymuję moją prognozę - akcje w górę, EDek do dołu.![]()