Max Idzik - kolejny guru foreksu?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Re: Max Idzik - kolejny guru foreksu?

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

Pablo90 pisze:Opowieść wyssana z palca. Jakby ktoś miał płacić 100 000$ za to żeby gdzieś pracować to raczej nie byłoby za wielu chętnych, zazwyczaj to jest na odwrót :P
Zawierając 50 transakcji dziennie trzeba zrobić 30 - 50 pipsów na plus (w zależności od kosztów) żeby wyjść na zero, więc życzę powodzenia przy takim stylu gry ;)
Zalezy od Uniwersytetu. Srednio 3-5 osob na jedno miejsce.
Ja to robie od wielu lat. Jakos mi tam idzie.GL

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

Caldeborn pisze:Wszystkiego mozna sie nauczyc. Niestety edukacja tradera kosztuje min. $100,000.00 plus 6 miesiecy pracy z mentorem w jakims fund czy banku. Godziny pracy 7-23, no i lewar od 2 do 9(raczej 2,3 nie 9) nie tak jak na forex 1:100.
Jezeli ktos mysli, ze jest w stanie sie nauczyc w kilka dni czy tygodni(za marne grosze) to zaplaci frycowe.
Jedyny chyba sposob na zarobienie kilku groszy to prowadzic 2-3 pary na malym lewarze na M1 zawierac ~50 operacji dziennie. Wstegi Bollingera i CCI wystarczy. Mozna zaczac od $1K i co miesiac podwajac stawke. Po 6 miesiacach otwieranie, czy zamykanie pozycji robi sie automatycznie. Mojego kolegi corka gra tak od 8 miesiecy i tydzien temu zarobila ponad 3000 pips. Nawet przy minilotach to dobra tygodnowka. Powodzenia
no to jak kolegi corka podwaja sie co 8miesiecy, od 1k$ no to ma juz grubo ponad 100k$,super kolejny przyklad, ze jak sie chce to mozna a zawistnicy dostaja piany tez znam takie przypadki, np mojego znajomego corka dostala przeziebienia , nie mogla chodzic do szkoly, jej tata byl po takim szkoleniu i to za 150k$, nauczyl ja gry na forex i teraz sama zarabia na wakacje grajac w lipcu, bo caly czas jednak musi chodzic do szkoly ona narazie jednak robi tylko po 40 transakcji dziennie, inny przyklad to syn kolegi, o imieniu tomek, w gimnazjum wygral gminna olimpiade matematyczna, i dzieki temu dostal sie na 6 miesieczne skolenie w jakims banku, ktore normalnie jest warte 200k$!!! na koniec dostal nawet dyplom specjalnego instytutu, rzucil szkole i i czesze teraz po 60 a czasami nawet 80 transakcji na dzien, ale jego szkolenie bylo ekskluzywne..i tam oprocz wstegi bollingera i cci, uzywali jeszcze rsi i macd
caldeborn trzeba otwierac ludziom oczy, ze oni dlatego nie zarabiaja na forexie, bo za malo placa za szkolenia!! to chyba proste

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

Gminna olimpiada, szkolenie w banku za 200 tysi dolców... :lol:
OMG
Co jak pacze?!

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

Piszcie co chcecie, ale filmiki tego pierwszego z Tajlandii ogląda się z przyjemnością. Tylko mało tam kobiet a jeśli już są to służą jako dekoracja. Nie ładnie. A ta brunetka jest po kilku liftach twarzy, nie wspominając o biuście.

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Jaka Tajlandia? jaki biust??? :lol:

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

https://www.youtube.com/watch?v=KILZo7AQnWw

5 minuta 20 sekunda, do tego miała korygowane policzki i koąciki oczy

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

oj tam oj tam.. :mrgreen: :mrgreen:
Nawiasem mowiąc kobiece oko wychwyci to czego my mie zobaczymy pomijając fakt że ta brunetka była na ekranie ok 1,5 s. :D

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

ale kreil szkoli dozywotnio (lifetime acces) za jedyne 3k$, a tu chyba kolega napisal wyraznie, ze zarabiac zaczniemy dopiero jak sie przeszkolimy za 100k$ :wink: , w sumie mamy tu ciekawe podejscia do rynku szkoleniowego, jeden to skalp, czyli wyciaganie po 1.5k$ miesiecznie od osob ktorzy chca sie przeszkolic (kreil), a drugi to longterm i proba zlapania grubej ryby ktora zaplaci za szkolenie 100k$, ;)

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

Widze ze zostalem zle zrozumiany. Ale prosze mi wybaczyc po 30 latach mieszkania za granica moj polski jest raczej cienki. Chcialem powiedziec, ze zawod tradera jest jak zawod chirurga(moze tylko lepiej platny) i nie mozna go sie nauczyc na jakims tygodniowym kursie. Jak ktos mi powie, ze w ciagu tygodnia zrobi mnie chirurgiem to wiadomo uznam go za oszusta i chorego psychicznie. Oczywiscie z forexem jest inaczej, mamy wtedy do czynienia z "guru". Mozna polemizowac, ze do handlu na rynku niepotrzebne jest odpowiednie wyksztalcenie, ale do odrabania czlowiekowi reki czy nogi tez nie musimy byc chirurgiem.
"Monikaforexpolska" podala strone z sygnalami gdzie niejaki "joker" robi 130 transakcji dziennie. Napewno bedziecie mieli racje, ze wynik jaki osiagnal tym sposobem to g...o nie wynik ale gdzies trzeba zaczac. Zarobienie 15K na forexie to nic specjalnego ale 2 miliony za za sygnaly to juz cos. Dwa, trzy takie konta i dyszke rocznie zarobi. Napewno jest po gimnazjum. Powodzenia

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

monikaforexpolska pisze:https://www.youtube.com/watch?v=KILZo7AQnWw

5 minuta 20 sekunda, do tego miała korygowane policzki i koąciki oczy
Jak dla mnie jest piękna. Inną rzeczą jest to, co ma w głowie :D
ciągle głupi ...

ODPOWIEDZ