-- Dodano: pt 15-01-2016, 10:48 --
Ciekawe, pewnie powodem tych zmian jest dynamicznie rosnąca ilość pozycji długich na ropie (w końcu za darmo nie będą jej rozdawać

Słyszałem, że i takie szanse sąmeylo pisze:Dziękuję Ci za błyskawiczną odpowiedź. Faktycznie zbieram longi i zakładam, że nie spadną do 10$Czyli wychodzi na to, że do każdego kontraktu doliczą dolca. To spoko, chyba, że zrobią konsolę przez 2 lata.
W punktach, wg kwotowań danego instrumentu.gajus29 pisze:Witam. Może mi ktoś powiedzieć czy spread w testerze strategii metatrader 4 wpisuje się w punktach czy w pipsach?
Powiedz czego dokładnie potrzebujesz od brokera (oprócz tego żeby wypłacał) to będzie łatwiej coś konkretnego doradzićAdam Wnuk pisze:Chciałbym trochę pohandlować już tak na poważniejsze pieniądze, ale nie wiem u kogo? Kolega z pracy polecił mi brokera EasyForex, ale ja wszedłem na jego stronę to okazało się że teraz zmienili nazwę i rozszerzają działalność. Widział to ktoś, czy to nie jest taka podpucha jak z Iron, że wpłacę kasę a potem jej już nigdy nie zobaczę? - tu jest ta strona: http://www.easy-forex.com/gtw/6272221.aspx
Może mi ktoś pomóc? Ma tam ktoś konto?