Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

plan był, wstępna realizacja też, ale wykończenie totalnie do d...y :(
ochłapy wpadły i to by było na tyle :p
za dużo na głowie i totalnie za mało konsekwencji w działaniu :p

chodzi mi o wczorajszy i dzisiejszy CHFPLN, a miało być tak pięknie... :idea:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

nie mam pytań... no i weszłoby TP 3.9541, scyzoryk się w kieszeni otwiera :shock:

goldtrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: goldtrader »

grey pisze:Dzisiejsze trade'y. Na USDJPY i GBPCHF kliknąłem od niechcenia, ale mogłem się powstrzymać a nie żeby coś kliknąć. Mam również zamykanie połowy pozycji po 13 pipsach. Dzisiaj taki ruch na moich sygnałach powiedziałbym dość drętwy był do tej godziny 13:00. Teraz można na koniec dnia zapisać w swoim dzienniku wszystkie uwagi, co zrobiłem źle a może loteria? W każdym razie idziemy do przodu po minusowych trade'ach a po kilku miesiącach myślę, że coś ze mnie będzie :)

Ale czy dzisiaj te wszystkie trady sa wedlug sysa Niemiaszkowego ? Wklejaj moze takie screeny gdzie widac kreski i dlaczego wchodziles i dlaczego cena poszla w inna strone bo z tego nie wiadomo co kierowalo twoja decyzja....?

Awatar użytkownika
grey
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grey »

hehe moje trade'y z dzisiaj. Oczywiście zostawiłem je samoistnie bo musiałem iść do pracy. Gdybym był obecny to może bym więcej wycisnął trochę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
grey
Gaduła
Gaduła

Klikanie z wczoraj. Tak się zastanawiam co mną kierowało, że chciałem brać longi na CADJPY :D i Shorta na GBPCAD. Chyba chęć kliknięcia czegokolwiek. Nie było to rozsądne no i wczesna godzina. Dzisiaj nic nie klikałem z racji rozbieżności pp. Po całym tygodniu jestem lekko na minus. Zobaczymy jak długo utrzymam swój rachunek :)

:arrow: CADJPY
:arrow: EURAUD
:arrow: EURCAD
:arrow: GBPCAD
Ale czy dzisiaj te wszystkie trady sa wedlug sysa Niemiaszkowego ? Wklejaj moze takie screeny gdzie widac kreski i dlaczego wchodziles i dlaczego cena poszla w inna strone bo z tego nie wiadomo co kierowalo twoja decyzja....?
Faktycznie następnym razem postaram się tak robić, aby było to bardziej przejrzyście.

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

mało czasu na zabawę, ale coś powoli staram się prostować z EURCAD :p

wczoraj trochę dopisane do depo i hedge zapięty wyżej, więc ogólnie jest troszkę lepiej niż było, ale zawsze mogłoby być duużo lepiej... :idea: :wink:

a tak wogóle to mają rozmach na EURCAD(630 pipsów) :shock: , bo jak idą w jednym kierunku to "jeńców nie biorą..." :d

Awatar użytkownika
grey
Gaduła
Gaduła

Dzisiaj na razie jeden trade z racji, że mam ranki teraz w pracy.

EURAUD
Cena z konsolidacji zaczęła się wybijać w górę i chwilę później warunki sysa były spełnione to się podczepiłem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

niemiaszek pisze: wczoraj trochę dopisane do depo i hedge zapięty wyżej, więc ogólnie jest troszkę lepiej niż było, ale zawsze mogłoby być duużo lepiej... :idea: :wink:
a po co znowu hedge jak rośnie i mogłeś po prostu zabrać L i wyczekać aż się pozycja zrównoważy na zero albo nawet obie zarobią.... teraz to EURCAD cisną do góry jak szaleni :shock:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

highend pisze:
niemiaszek pisze: wczoraj trochę dopisane do depo i hedge zapięty wyżej, więc ogólnie jest troszkę lepiej niż było, ale zawsze mogłoby być duużo lepiej... :idea: :wink:
a po co znowu hedge jak rośnie i mogłeś po prostu zabrać L i wyczekać aż się pozycja zrównoważy na zero albo nawet obie zarobią.... teraz to EURCAD cisną do góry jak szaleni :shock:
mogą tak jeszcze bez problemu iść up do 1.4750/80 :idea:

nie miałem dzisiaj czasu wogóle, a wydawało mi się, że wskoczy BE do tej S, więc miało się samo obronić, ale tak to jest, że kilku srok za ogon jednocześnie ciągnąć się nie da, więc w moim przypadku wykresiki kuleją, bo zarabiam na czym innym... :d :p

bazując na historii wykresu to zawsze można powiedzieć, że tu to tak, a tam to inaczej trzeba było zadziałać :wink:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

wiadomo, że na historii można zadziałać, ale po czwartkowym odbiciu na EURCAD można było jednak spodziewać się dalszych wzrostów. Właśnie tak myslalem, ze zamkniesz S, ale nie sądziłem, że otworzysz znowu S.....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

ODPOWIEDZ