ochłapy wpadły i to by było na tyle

za dużo na głowie i totalnie za mało konsekwencji w działaniu

chodzi mi o wczorajszy i dzisiejszy CHFPLN, a miało być tak pięknie...

grey pisze:Dzisiejsze trade'y. Na USDJPY i GBPCHF kliknąłem od niechcenia, ale mogłem się powstrzymać a nie żeby coś kliknąć. Mam również zamykanie połowy pozycji po 13 pipsach. Dzisiaj taki ruch na moich sygnałach powiedziałbym dość drętwy był do tej godziny 13:00. Teraz można na koniec dnia zapisać w swoim dzienniku wszystkie uwagi, co zrobiłem źle a może loteria? W każdym razie idziemy do przodu po minusowych trade'ach a po kilku miesiącach myślę, że coś ze mnie będzie
Faktycznie następnym razem postaram się tak robić, aby było to bardziej przejrzyście.Ale czy dzisiaj te wszystkie trady sa wedlug sysa Niemiaszkowego ? Wklejaj moze takie screeny gdzie widac kreski i dlaczego wchodziles i dlaczego cena poszla w inna strone bo z tego nie wiadomo co kierowalo twoja decyzja....?
a po co znowu hedge jak rośnie i mogłeś po prostu zabrać L i wyczekać aż się pozycja zrównoważy na zero albo nawet obie zarobią.... teraz to EURCAD cisną do góry jak szaleniniemiaszek pisze: wczoraj trochę dopisane do depo i hedge zapięty wyżej, więc ogólnie jest troszkę lepiej niż było, ale zawsze mogłoby być duużo lepiej...![]()
![]()
mogą tak jeszcze bez problemu iść up do 1.4750/80highend pisze:a po co znowu hedge jak rośnie i mogłeś po prostu zabrać L i wyczekać aż się pozycja zrównoważy na zero albo nawet obie zarobią.... teraz to EURCAD cisną do góry jak szaleniniemiaszek pisze: wczoraj trochę dopisane do depo i hedge zapięty wyżej, więc ogólnie jest troszkę lepiej niż było, ale zawsze mogłoby być duużo lepiej...![]()
![]()