DayTrading: Środa 02.12.2015
Re: DayTrading: Środa 02.12.2015
Nawet Marian z EBC niepotrzebny. Euro osuwa się pod własnym ciężarem 

The only way is up
Dane dotyczące inflacji osłabiły euro, bo inflacja zmalała.TsunamiPL pisze:Nawet Marian z EBC niepotrzebny. Euro osuwa się pod własnym ciężarem
I to akurt ma związek z Marianem i oczekiwaniem że zwiększy dodruk.
A nasza rodzima giełda po dupie dostaje bez przerwy...
U nas wszedłem w eLki po 1890 pod taki wykres:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Siema,
kluczowy tydzień co? ... ale w sumie kazdy taki z EBC był kluczowy, i po każdym było to samo... jak to ktoś napisał na wątku, sam widok Mariana powoduje spadek wartości EUR ....
A tak na serio, to atlanticos king ;P ... nie podlizuję się, tylko DT codziennie czytam i widać co jest
...
... wig20 przy 1500 - 1300 będzie można pokupić
... albo jeszcze niżej, jeżeli pisiory będą dalej cudować ... upln 4,10 jest chyba kwestią czasu... do końca roku to może 4.20 na u pln zobaczymy 
dobrych trejdów... i pamiętajcie, NIC SIĘ NIE BAĆ!!!!
-- Dodano: 02 gru 2015, 13:44 --

kluczowy tydzień co? ... ale w sumie kazdy taki z EBC był kluczowy, i po każdym było to samo... jak to ktoś napisał na wątku, sam widok Mariana powoduje spadek wartości EUR ....

A tak na serio, to atlanticos king ;P ... nie podlizuję się, tylko DT codziennie czytam i widać co jest

a co ma nie dostawać?Zolo pisze:A nasza rodzima giełda po dupie dostaje bez przerwy...

dobrych trejdów... i pamiętajcie, NIC SIĘ NIE BAĆ!!!!

-- Dodano: 02 gru 2015, 13:44 --
a ja pamiętam czasy, jak śmiałeś się z tych co noże łapalikarnak pisze:U nas wszedłem w eLki po 1890 pod taki wykres:

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
myslę, że to dobry pomysłkarnak pisze:U nas wszedłem w eLki po 1890 pod taki wykres:

-- Dodano: 02 gru 2015, 12:49 --
im więcej ludzi tak pisze, oraz tak jak Pedro widzą już 1500 na wig20Zolo pisze:A nasza rodzima giełda po dupie dostaje bez przerwy...
to naprawdę sygnał by kupować. Bez urazy, po prostu tak to działa

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Mimo, że noży nie powinno się łapać, ale są takie sytuacje, jak na wykresie, który zamieściłem, że ryzyko do zysku jest opłacalne - najwyżej stop, który ustawiłem (nie powiem gdzie) mnie wyrzuci.highend pisze:myslę, że to dobry pomysłkarnak pisze:U nas wszedłem w eLki po 1890 pod taki wykres:
-- Dodano: 02 gru 2015, 12:49 --
im więcej ludzi tak pisze, oraz tak jak Pedro widzą już 1500 na wig20Zolo pisze:A nasza rodzima giełda po dupie dostaje bez przerwy...

o 12 decyzja w sprawie stóp procentowych dla PLN może być ciekawie bo jak to unas jest czasami mogą obniżyć stopy
indeks dolara.
co powie Mario i co zrobi FED.... wykres już to wie.
jak mario spusci edka - to tylko L pakować
FED nie podniesie stóp, edek kosmosie.
I zobaczymy kto się wtedy będzie śmiał i stawiał za pewniaka, że highend przegrał już zakład
żeby było śmieszniej - nie mam żadnych pozycji otwartych na parach walutowych, nie sugerują mnie one więc.
co powie Mario i co zrobi FED.... wykres już to wie.
jak mario spusci edka - to tylko L pakować
FED nie podniesie stóp, edek kosmosie.
I zobaczymy kto się wtedy będzie śmiał i stawiał za pewniaka, że highend przegrał już zakład

żeby było śmieszniej - nie mam żadnych pozycji otwartych na parach walutowych, nie sugerują mnie one więc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
źle mój drogi zrozumiałeś przekaz mojej wypowiedzi, śpieszę z wyjaśnieniem.highend pisze:im więcej ludzi tak pisze, oraz tak jak Pedro widzą już 1500 na wig20
To, że piszę o opcji kupna wig20 po 1500 a być może nawet po 1200 spowodowane jest tylko i wyłącznie sytuacją polityczną w PL, oraz prognozowanym zmianom systemowo/ekonomiczno/ustrojowym.
Każdy podejmuje sam decyzję, i nawet karnaka decyzję rozumiem, bo strategia jego tak zakłada, ale wg mojej skromnej osoby, jest to nic innego jak łapanie spadającego noża.
Wprowadzenie podatku bankowego, burdel w górnictwie/energetyce, programy pisiorów (wiek emerytalny, 500+, podatek dla managerów, podatek dla wielkopowierzchniowych sklepów) i generalnie psucie wszystkiego czego się dotykają, dają podstawę sądzić, że dno na WIG20 jeszcvze nie zostało osiągnięte.

Jutro też jest dzień.