Edek
A może tak?
Według moich kresek wyszliśmy z kanału na H4:)
DayTrading: Czwartek 19.11.2015
Re: DayTrading: Czwartek 19.11.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
i ten kanal ktory teraz pokazales tez jest ok i jak widzisz nie dotknelismy jego dolnej bandy a jest ona nie na 1.30 a na 0.95... wiec gdzie tu miejsce na podwojne dno?maserati pisze: A propo pokazywania kanałów... ja u siebie też mam wykres tygodniowy tylko inny. (a to niby przecież to samo).. akurat w takich przypadkach ile masz wierzchołków i szczytów tyle masz kanałów - w któryś się na pewno wstrzelisz![]()
Co do informacji o luzowaniu/drukowaniu waluty i ble ble bla bla... ile to razy ludzie wyrywają sobie włosy jak wykres idzie przeciwnie niż sugerują wyniki/dane![]()
To jest wojna dezinformacyjna.
A co do ostatniego stwierdzenia to skoro luzowanie nie ma znaczenia to czemu edek jest po 1.07, a nie 1.40 jak byl? czemu jak tylko Marian sie odezwal ze zwieksza skale QE i jej zakres czasowy to zrobilismy 900 pipsow niemal bez korekty? Odpowiem Ci... Bo zadna waluta drukowana w dlugim terminie nie ma prawa sie umacniac... moze robic korekty, ale w perspektywie długoterminowej bedzie tylko tracila i nie jest to zadna wielka filozofia bo kreowanie pustego pieniadza musi walute oslabic... i mozna pisac ze cena poleci na 1,70 jak Highend niedawno

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ale przecież to 1.70 ma byc za kilka latatlanticos pisze: i mozna pisac ze cena poleci na 1,70 jak Highend niedawnoale jak ktos choc troche liznal ekonomii to doskonale wie ze to abstrakcja

no chyba, że ma maszynę czasu

przeciez dolar tez byl drukowany i gdzie jest teraz?
ja tylko tak... gwoli wyjasnienia.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ostrzegam EU nadal widać MOTYLA na D1 ,pytanie czy to ten moment na wejście w L