ja to widzę tak i tak gram

https://www.tradingview.com/x/7Iq5ntWu/
ale niezabardzo wiadomo co grasz?
Heheh żaba, ale mi już od kilku dni mówisz o życzeniówceatlanticos pisze:Dlatego pokazalem tez liniowy bo tak czułem ze nie zalapiesz ze to opor po zamknieciach swiec dziennych z nie z poziomow pivotowych... ale ze na liniowym tez nie widzisz... oj kolego kolego...zyczeniowo sie zrobiloMpapiez pisze:
Serio ? Opór z pivotowych poziomów ?![]()
Ta żółta strefa to równie dobrze już jest rejonem wsparcia (1.0675-1.0700), ale cóż, każdy analizuje po swojemu![]()
Wydaje mi się że żabadobryfxplayer pisze:mpapiez.
ale kto wymyslil to powiedzenie? i kiedy?
Stary to forex. Tu wszystko jest możliwe.dobryfxplayer pisze:mpapiez. aha zaba powiedzal i zarazem wymyslil to powiedzenie.
czyli jak ja juz powiem ze caly praktycznie tydzien spadalo i dzisiaj odreagowanie to juz jutro nie moze byc nowego dolka?
ok. czyli nazwe moj schemat od dzisiaj dozynorzezniczobanksterskospadajacepipsyposamejajca.
nie ja wymyslilem... kiedys bylo tu wiecej osob, wiele analiz i niezapomnianych tekstow ktore przeszly do klasyki forum (az sie lezka kreci).... teksty w stylu "ładuj całe depo w L i nic sie nie boj" lub "piatkowe dozynki", czy "Super Mario" i "Czarownica przemawia" to tylko nieliczne z nichMpapiez pisze:
Wydaje mi się że żaba, a kiedy to hooy go wie - jego pytaj
, odkąd na to forum zaglądam to żaba zawsze pisze o dożynkach i jest w tym bardzo dużo prawdy.
Dozynanie to będzie, ale takich ludkownowy1234 pisze:Koniec korekty eurodolara,dałem się zwieść kolejnemu fałszywemu prorokowi,jeden lepszy od drugiego
Dozynanie to będzie, ale takich ludkownowy1234 pisze:Koniec korekty eurodolara,dałem się zwieść kolejnemu fałszywemu prorokowi,jeden lepszy od drugiego