poniedzialek,wtore,sroda byly spadki. dzisiaj odreagowanie/korekta a jutro wiadomo... nowy dolek. czyli nizej jak w srode.
bardzo dobry schemat pod edzia!!!!!
raz na jakiś czas każdy sie może pomylićdobryfxplayer pisze:ale tak powaznie to mysle podobnie jak atlanticos ( moj mentor) ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!
poniedzialek,wtore,sroda byly spadki. dzisiaj odreagowanie/korekta a jutro wiadomo... nowy dolek. czyli nizej jak w srode.
wszystko zalezy od tego gdzie zamkna dzienna swieczke...jesli w okolicach 0750 to bedzie ciezko dla misiow... ale jesli ponizej 0720 to o wzrostach mozna zapomniec...czekamy wiec i planujemy strategie po zamknieciu dniadobryfxplayer pisze:ale tak powaznie to mysle podobnie jak atlanticos ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!
Serio ? Opór z pivotowych poziomów ?atlanticos pisze:i u kogo tu brak podstawMpapiez pisze: ?
EUR/USD jest na perfekcyjnym wsparciu...narazie to jest na oporze dziennym
wlacz wykres dzienny - najlepiej liniowy i moze klapki spadna
i korekty wiekszej sie nie spodziewaj bo jej nie ujrzysz
![]()
Brokerzy są innego zdaniadobryfxplayer pisze:ale tak powaznie to mysle podobnie jak atlanticos ( moj mentor) ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!
Na pewno zmiesci sie miedzy czerwonymi kreskami. Prosteatlanticos pisze:dobre... czytelnie, przejrzyscie i od razu widac gdzie poleci...dobryfxplayer pisze:ahhaah tutaj nikt nie potrafi dobrej analizy wkleic! podstaw AT nikt tutaj nie zna! same zoltodzioby. prosze tak sie powinno analizowac edka:
https://www.mql5.com/en/charts/4247018/ ... ces?bind=1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie bardzoDamian2 pisze: To raczej normalne jest, nikt nie lubi się wypowiadać jeśli z czymś nie miał racji. No ja to co innego bo mimo nawet 800 pipsow straty wiem, że mam racje
Dlatego pokazalem tez liniowy bo tak czułem ze nie zalapiesz ze to opor po zamknieciach swiec dziennych z nie z poziomow pivotowych... ale ze na liniowym tez nie widzisz... oj kolego kolego...zyczeniowo sie zrobiloMpapiez pisze:
Serio ? Opór z pivotowych poziomów ?![]()
Ta żółta strefa to równie dobrze już jest rejonem wsparcia (1.0675-1.0700), ale cóż, każdy analizuje po swojemu