) ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!
 ) ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!poniedzialek,wtore,sroda byly spadki. dzisiaj odreagowanie/korekta a jutro wiadomo... nowy dolek. czyli nizej jak w srode.
bardzo dobry schemat pod edzia!!!!!

) ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!
 ) ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!raz na jakiś czas każdy sie może pomylićdobryfxplayer pisze:ale tak powaznie to mysle podobnie jak atlanticos ( moj mentor) ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!
poniedzialek,wtore,sroda byly spadki. dzisiaj odreagowanie/korekta a jutro wiadomo... nowy dolek. czyli nizej jak w srode.

wszystko zalezy od tego gdzie zamkna dzienna swieczke...jesli w okolicach 0750 to bedzie ciezko dla misiow... ale jesli ponizej 0720 to o wzrostach mozna zapomniec...czekamy wiec i planujemy strategie po zamknieciu dniadobryfxplayer pisze:ale tak powaznie to mysle podobnie jak atlanticos ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!

Serio ? Opór z pivotowych poziomów ?atlanticos pisze:i u kogo tu brak podstawMpapiez pisze: ?
EUR/USD jest na perfekcyjnym wsparciu...narazie to jest na oporze dziennym
wlacz wykres dzienny - najlepiej liniowy i moze klapki spadna
i korekty wiekszej sie nie spodziewaj bo jej nie ujrzysz

Brokerzy są innego zdaniadobryfxplayer pisze:ale tak powaznie to mysle podobnie jak atlanticos ( moj mentor) ze bedziemy miec jutro dozynki na edku!
poniedzialek,wtore,sroda byly spadki. dzisiaj odreagowanie/korekta a jutro wiadomo... nowy dolek. czyli nizej jak w srode.

Na pewno zmiesci sie miedzy czerwonymi kreskami. Prosteatlanticos pisze:dobre... czytelnie, przejrzyscie i od razu widac gdzie poleci...dobryfxplayer pisze:ahhaah tutaj nikt nie potrafi dobrej analizy wkleic! podstaw AT nikt tutaj nie zna! same zoltodzioby. prosze tak sie powinno analizowac edka:
https://www.mql5.com/en/charts/4247018/ ... ces?bind=1

Nie bardzoDamian2 pisze: To raczej normalne jest, nikt nie lubi się wypowiadać jeśli z czymś nie miał racji. No ja to co innego bo mimo nawet 800 pipsow straty wiem, że mam racje
 jakbyś się nie pomylił to byś miał 800 pips zysku, a nie straty
 jakbyś się nie pomylił to byś miał 800 pips zysku, a nie straty 

Dlatego pokazalem tez liniowy bo tak czułem ze nie zalapiesz ze to opor po zamknieciach swiec dziennych z nie z poziomow pivotowych... ale ze na liniowym tez nie widzisz... oj kolego kolego...zyczeniowo sie zrobiloMpapiez pisze:
Serio ? Opór z pivotowych poziomów ?
Ta żółta strefa to równie dobrze już jest rejonem wsparcia (1.0675-1.0700), ale cóż, każdy analizuje po swojemu