Papa pisze:Nie wiem jak wy ale ja ładuje S na edku 1.0787
DayTrading: Czwartek 12.11.2015
- pl-samurai
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 12.11.2015
przypadkiem spojrz na weekly orgr na eurgbp.Mpapiez pisze:No i się doczekałem...
Czaas na realizację oRGR'a na edku, zapinać pasy.
jak teraz nie zacznie rosnac to go nie bedzie...
ale zdaje sie wlasnie chce rosnac
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
Mpapiez
Masz okazje na szybki kurs podejmowania trudnych decyzji i zamknąć tą pozycję na minimalnym zysku zanim będzie stratna, bo byczek która wypieprzył taką świecę, raczej nie zrobił tego po to, żeby ci oddać kase.Papa pisze:Nie wiem jak wy ale ja ładuje S na edku 1.0787
to jak szybki kurs gry w konsoli, kierunek nowe minimum na edku
Good point. To samo Audi...Mpapiez pisze:Masz okazje na szybki kurs podejmowania trudnych decyzji i zamknąć tą pozycję na minimalnym zysku zanim będzie stratna, bo byczek która wypieprzył taką świecę, raczej nie zrobił tego po to, żeby ci oddać kase.Papa pisze:Nie wiem jak wy ale ja ładuje S na edku 1.0787
- kk.dreamer
- Pasjonat

L-ke z 1.0725 zamknąłem z zyskiem i te S też mam zamiar, dzielić się nie mam zamiaru, trudną decyzją jest otwarcie S, a wielkość korpusu świec nie ma nic do rzeczy, chwilę to potrwa zanim spadnie więc jest się nad czym zastanawiaćMpapiez pisze:Masz okazje na szybki kurs podejmowania trudnych decyzji i zamknąć tą pozycję na minimalnym zysku zanim będzie stratna, bo byczek która wypieprzył taką świecę, raczej nie zrobił tego po to, żeby ci oddać kase.Papa pisze:Nie wiem jak wy ale ja ładuje S na edku 1.0787
-
Mpapiez
- Też mam zamiar wszystko zamykać z zyskiemPapa pisze:
L-ke z 1.0725 zamknąłem z zyskiem i te S też mam zamiar, dzielić się nie mam zamiaru, trudną decyzją jest otwarcie S, a wielkość korpusu świec nie ma nic do rzeczy, chwilę to potrwa zanim spadnie więc jest się nad czym zastanawiać
- Imo decyzja nie była zbyt przemyślana co do tej S, raczej na żywioł poszedłeś bo do bandy doszli
- Wielkość świec ma ogromne znaczenie, rzadko się zdarza że duża świeca jest kontrowana od razu
- A jak nie spadnie ?
Ja się osobiście zdziwię jeżeli zejdą w dół, teraz zaczeła się szarpanina, bo SL poczyszczone i zaraz się zacznie odwracanie większości graczy. 4 dni konsolidacji nie może się skończyć bez żadnego kuku
No chyba że to fake-out, wkurze się, ale na BE krzywdy mi nie zrobią.
- dobryfxplayer
- Maniak

zaba obserwujesz ta pare?
https://www.mql5.com/en/charts/4211971/ ... l-services
bardzo dobra perspektywa...
loonie ladnie dal zarobic.
https://www.mql5.com/en/charts/4211971/ ... l-services
bardzo dobra perspektywa...
loonie ladnie dal zarobic.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Staram się mówić o b krótkim przedziale czasu, więc się wkrótce okaże, że ze wzrostów nici, pozwolisz, że będę miał własne zdanie, a twoje argumenty nie skomentujeMpapiez pisze:- Też mam zamiar wszystko zamykać z zyskiemPapa pisze:
L-ke z 1.0725 zamknąłem z zyskiem i te S też mam zamiar, dzielić się nie mam zamiaru, trudną decyzją jest otwarcie S, a wielkość korpusu świec nie ma nic do rzeczy, chwilę to potrwa zanim spadnie więc jest się nad czym zastanawiać![]()
- Imo decyzja nie była zbyt przemyślana co do tej S, raczej na żywioł poszedłeś bo do bandy doszli
- Wielkość świec ma ogromne znaczenie, rzadko się zdarza że duża świeca jest kontrowana od razu
- A jak nie spadnie ?
Ja się osobiście zdziwię jeżeli zejdą w dół, teraz zaczeła się szarpanina, bo SL poczyszczone i zaraz się zacznie odwracanie większości graczy. 4 dni konsolidacji nie może się skończyć bez żadnego kuku, ktoś musi oberwać.
No chyba że to fake-out, wkurze się, ale na BE krzywdy mi nie zrobią.
Kryptonit 1 jeszcze trzyma (1.07761) 
-- Dodano: 12 lis 2015, 17:24 --
-- Dodano: 12 lis 2015, 17:24 --
xhDog pisze:Kryptonit 1 jeszcze trzyma na edku (1.07761)
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.