Tak jak mówiłem wcześniej, dla mnie NFP są przesadzone, dlatego sądzę, że dzisiejsze dane mogą nie być takie wspaniałe. No ale to się okaże za 2 minutki.ramib pisze:Rośnie liczba miejsc pracy, to liczba bezrobotnych ma tez rosnąć?Damian2 pisze:Na moje oko jednak dane będą złe. Edek dzisiaj wyraźnie nie ma chęci na spadanie, więc nawet dobre dane(zależy też oczywiście o ile lepsze) niekoniecznie muszą go pogonić w dół.
Offtop
Ta Macierewicz swoj chłop, ogarnij sie, posłuchaj sobie co mówi w stanach albo w radiu Maryja, nie wiem kto ma tu mózg wyprany. A lata rządzenia Ziobry wszyscy pamiętamy, zamykanie lekarzy za alkohol od pacjentów, spadek liczby transplantacji i tworzenie wyimagowanych afer. Dziękuje postoje z boku
A jak wierzysz w zamach w smolensku to juz twoja sprawa
DayTrading: Czwartek 12.11.2015
Re: DayTrading: Czwartek 12.11.2015
Dane bez historii
Kusus Antoni jest wszędzie.... Hehe
Kusus Antoni jest wszędzie.... Hehe

Ostatnio zmieniony 12 lis 2015, 14:34 przez ramib, łącznie zmieniany 1 raz.
No i klin haha
To, co? Bierzemy pod uwagę, że dane lepsze od prognoz, czy, że takie same jak poprzednio, a to ci zagadka.

To, co? Bierzemy pod uwagę, że dane lepsze od prognoz, czy, że takie same jak poprzednio, a to ci zagadka.

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Przecież są lekko gorsze od poprzednich i słabsze od oczekiwań.xhDog pisze:No i klin haha![]()
Oznacza to tyle że trend wzorstowy gospodarki USA hamuje.
Kluczowe będzie przemówienie Yellen, ale takie dane to imo fajny pretekst do korekty.
- nowy joker
- Pasjonat
S&p 500 podwójne dno na h2
wy tu gadu gadu a 1.0780 zbliża się wielkimi krokami 

Co do samego pisu to raczej nic groźnego nie zrobią, ot co, będą kraść jak wszyscy inni, jednak Macierewicz jest całkowicie niepotrzebny i niebezpieczny w swoich przekonaniach.
Babcia Yellen, teraz dołoży do pieca i dolar wejdzie w większą korektę

Damian2 pisze:Co do samego pisu to raczej nic groźnego nie zrobią, ot co, będą kraść jak wszyscy inni, jednak Macierewicz jest całkowicie niepotrzebny i niebezpieczny w swoich przekonaniach.
obyś miał chłopie racje . . . że nic groźnego nie zrobią, bo ja zacząłem się bać, na tyle że wnioski wizowe do usa dla siebie i całej mojej rodziny składam . . .
o ropie:
http://www.zerohedge.com/news/2015-11-1 ... -one-chart
i komentarz do wypowiedzi mariana goldman dragiegho
http://www.zerohedge.com/news/2015-11-1 ... rrage-deck
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Aha no racja przecież to bezrobocie hahaMpapiez pisze:Przecież są lekko gorsze od poprzednich i słabsze od oczekiwań.xhDog pisze:No i klin haha![]()
Oznacza to tyle że trend wzorstowy gospodarki USA hamuje.
Kluczowe będzie przemówienie Yellen, ale takie dane to imo fajny pretekst do korekty.

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Najbliższe wsparcie dla WTI to 38,00