Papa pisze:Nie wiem jak wy ale ja ładuje S na edku 1.0787

Papa pisze:Nie wiem jak wy ale ja ładuje S na edku 1.0787
przypadkiem spojrz na weekly orgr na eurgbp.Mpapiez pisze:No i się doczekałem...
Czaas na realizację oRGR'a na edku, zapinać pasy.
Masz okazje na szybki kurs podejmowania trudnych decyzji i zamknąć tą pozycję na minimalnym zysku zanim będzie stratna, bo byczek która wypieprzył taką świecę, raczej nie zrobił tego po to, żeby ci oddać kase.Papa pisze:Nie wiem jak wy ale ja ładuje S na edku 1.0787
to jak szybki kurs gry w konsoli, kierunek nowe minimum na edku
Good point. To samo Audi...Mpapiez pisze:Masz okazje na szybki kurs podejmowania trudnych decyzji i zamknąć tą pozycję na minimalnym zysku zanim będzie stratna, bo byczek która wypieprzył taką świecę, raczej nie zrobił tego po to, żeby ci oddać kase.Papa pisze:Nie wiem jak wy ale ja ładuje S na edku 1.0787
L-ke z 1.0725 zamknąłem z zyskiem i te S też mam zamiar, dzielić się nie mam zamiaru, trudną decyzją jest otwarcie S, a wielkość korpusu świec nie ma nic do rzeczy, chwilę to potrwa zanim spadnie więc jest się nad czym zastanawiaćMpapiez pisze:Masz okazje na szybki kurs podejmowania trudnych decyzji i zamknąć tą pozycję na minimalnym zysku zanim będzie stratna, bo byczek która wypieprzył taką świecę, raczej nie zrobił tego po to, żeby ci oddać kase.Papa pisze:Nie wiem jak wy ale ja ładuje S na edku 1.0787
- Też mam zamiar wszystko zamykać z zyskiemPapa pisze:
L-ke z 1.0725 zamknąłem z zyskiem i te S też mam zamiar, dzielić się nie mam zamiaru, trudną decyzją jest otwarcie S, a wielkość korpusu świec nie ma nic do rzeczy, chwilę to potrwa zanim spadnie więc jest się nad czym zastanawiać
Staram się mówić o b krótkim przedziale czasu, więc się wkrótce okaże, że ze wzrostów nici, pozwolisz, że będę miał własne zdanie, a twoje argumenty nie skomentujeMpapiez pisze:- Też mam zamiar wszystko zamykać z zyskiemPapa pisze:
L-ke z 1.0725 zamknąłem z zyskiem i te S też mam zamiar, dzielić się nie mam zamiaru, trudną decyzją jest otwarcie S, a wielkość korpusu świec nie ma nic do rzeczy, chwilę to potrwa zanim spadnie więc jest się nad czym zastanawiać![]()
- Imo decyzja nie była zbyt przemyślana co do tej S, raczej na żywioł poszedłeś bo do bandy doszli
- Wielkość świec ma ogromne znaczenie, rzadko się zdarza że duża świeca jest kontrowana od razu
- A jak nie spadnie ?
Ja się osobiście zdziwię jeżeli zejdą w dół, teraz zaczeła się szarpanina, bo SL poczyszczone i zaraz się zacznie odwracanie większości graczy. 4 dni konsolidacji nie może się skończyć bez żadnego kuku, ktoś musi oberwać.
No chyba że to fake-out, wkurze się, ale na BE krzywdy mi nie zrobią.
xhDog pisze:Kryptonit 1 jeszcze trzyma na edku (1.07761)