zupełnie nie mam pojęcia skąd pomysł że z całego forum akurat Ciebie mogłbym miec na mysli - człowieka który trendu sie trzyma jakby byl do niego kajdankami przypietyhighend pisze:Widzisz ja nie. Mam buy limit na 40 i czeka.atlanticos pisze:ciekawe ktoż to taki mógł na tym forum zawracać trend...TsunamiPL pisze:Ktoś wczoraj pisał o ropie na L i sl na 42.50.![]()
DayTrading: Czwartek 12.11.2015
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 12.11.2015
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Wstrzymaj sie do 14,30 bo może mocno bujać. Zależy jakie będą dane.Papa pisze:Jeśli mogę coś dodać, to czy teraz na edku nie ma raczej okazji do L, analizowałem sobie, chodź jestem nowym użytkownikiem tego forum, poziom 1.071X wydaje się atrakcyjny do kupowania. Proszę o komentarz bardziej doświadczonych, dziękuję
Mam więc buy limit na 40 z SL na 39 na ropie panie Zaba.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
Mpapiez
Ale wy jesteście rumburakiPapa pisze:no właśnie, i tu edek też z tego co czytam ma trend spadkowy, ale pokusy są aby teraz kupowaćatlanticos pisze:ciekawe ktoż to taki mógł na tym forum zawracać trend...TsunamiPL pisze:Ktoś wczoraj pisał o ropie na L i sl na 42.50.![]()
Czytacie wątek DT, a patrzycie na trendy tygodniowe.
Trend spadkowy z ostatnich 5 tygodni na edku został złamany, ale tego już nikt widzieć nie chce.
Widzę żę tu się większość ludzi boi myśleć samodzielnie, żeby czasem nie podpaść tym z większym stażem
Rynek przynajmniej od wtorku daje pierwsze sygnały dla korekty, no ale jak widać ci co mogą ruszyć rynkiem powoli się uzbrajają w pozycje i cierpliwie czekają na pretekst do wybicia.
Jedyna możliwość dla kontynuacjia spadków na dzień dzisiejszy, to wyjście poniżej 1.0675.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trend trendem, no ale korekty też są, yes Sir, 14.31 odpala...Cblondyn pisze:Wstrzymaj sie do 14,30 bo może mocno bujać. Zależy jakie będą dane.Papa pisze:Jeśli mogę coś dodać, to czy teraz na edku nie ma raczej okazji do L, analizowałem sobie, chodź jestem nowym użytkownikiem tego forum, poziom 1.071X wydaje się atrakcyjny do kupowania. Proszę o komentarz bardziej doświadczonych, dziękuję
wiem, że to nie koncert życzeń, ale po danych chętnie widziałbym edka na 1.0780 +
Uległem pokusie i już zakupiłem.
- nowy joker
- Pasjonat

Ja bym tam wstrzymał się do Janet (15:30) jak coś chlapnie to może się zrobić gorąco. Chyba ze jak mario wczoraj wyszedł tylko się pokazać chyba. Wszystko wygląda na spadek indexow może będzie możliwość wyżej podlapac SCblondyn pisze:Wstrzymaj sie do 14,30 bo może mocno bujać. Zależy jakie będą dane.Papa pisze:Jeśli mogę coś dodać, to czy teraz na edku nie ma raczej okazji do L, analizowałem sobie, chodź jestem nowym użytkownikiem tego forum, poziom 1.071X wydaje się atrakcyjny do kupowania. Proszę o komentarz bardziej doświadczonych, dziękuję
To śmiesznie bo ja sie nastawiam na dobre dane i zakupiłem eski hehePapa pisze:wiem, że to nie koncert życzeń, ale po danych chętnie widziałbym edka na 1.0780 +
Na moje oko jednak dane będą złe. Edek dzisiaj wyraźnie nie ma chęci na spadanie, więc nawet dobre dane(zależy też oczywiście o ile lepsze) niekoniecznie muszą go pogonić w dół.
Rośnie liczba miejsc pracy, to liczba bezrobotnych ma tez rosnąć?Damian2 pisze:Na moje oko jednak dane będą złe. Edek dzisiaj wyraźnie nie ma chęci na spadanie, więc nawet dobre dane(zależy też oczywiście o ile lepsze) niekoniecznie muszą go pogonić w dół.