Jeszcze dojdzie do tego ze Araby będą sprzedawać kilka baryłek ropy za dolca

u mnie 4,07 wychodzi...Damian2 pisze: A co, nie można sobie pozgadywać?
Lecimy na 3,88
Ale co tak dokładniej Ci pokazuje? Jaka szklana kula pokazuje, że dolar do złotówki będzie najmocniejszy od 12 lat?highend pisze:u mnie 4,07 wychodzi...Damian2 pisze: A co, nie można sobie pozgadywać?
Lecimy na 3,88
od dawna tak mi pokazuje tylko nie chciałem w to wierzyć ;/
zgadywanie na FX nie kończy się za dobrze.
mforex, aktualnie 70% buy EDEK, oraz 98% SELL usd/plnsimon000111 pisze:Zna ktoś strony z sentymentem rynku (inne niż OANDA I XMYBOOK) ?
takie tam sztuczki fibo i DSWS. ale tak jak napisałem. Póki podwójny szczyt trzyma to można S....Damian2 pisze: Ale co tak dokładniej Ci pokazuje? Jaka szklana kula pokazuje, że dolar do złotówki będzie najmocniejszy od 12 lat?
Widzisz znowu mforex przez moje pozycje ma zaburzone statystyki...highend pisze:mforex, aktualnie 70% buy EDEK, oraz 98% SELL usd/plnsimon000111 pisze:Zna ktoś strony z sentymentem rynku (inne niż OANDA I XMYBOOK) ?
koszmar.
pociesza 66% S na EURGBP, gdzie ja nadal jestem za L, nawet jakby edek spadł na 1.03... to edek jest edkiem, a eurgbp z funtem....
ale na takim USD/CHF jest 100%za S... a wykres idzie UP.
-- Dodano: 06 lis 2015, 22:47 --
takie tam sztuczki fibo i DSWS. ale tak jak napisałem. Póki podwójny szczyt trzyma to można S....Damian2 pisze: Ale co tak dokładniej Ci pokazuje? Jaka szklana kula pokazuje, że dolar do złotówki będzie najmocniejszy od 12 lat?
bo nie wiem czy Karnak pisał o całkowitym odwróceniu trendu na USD/PLN czy może "oddechu" przed dalszą pompą UP.