DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 lis 2015, 00:00

Wzrost
11
39%
Bez zmian
9
32%
Spadek
8
29%

Liczba głosów: 28

Mpapiez

Re: DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

mikiFX pisze:
Mpapiez pisze: ps. Mała aktualizacja oznaczeń na eur/usd. Edek w lokalnym trójkącie. Ja osobiście widzę spadki.
Elki to ewentualnie po wyjściu górą, z tym że tam jest zaraz kolejny poważny opór na 1.1075.
Jak zawsze w dwie strony, nie ma co trzeba działać, lecimy 1.109X, a potem nawrót i zniszczy temu Panu teorie, której sam nie rozumie

jak wyjdzie 1.1075 to ja bedze szukał s okolice 1.109X a nie L, głuptas z ciebie
Ja piszę o ewentualnym miejscu określenia ryzyka dla "elek", a nie że pójdzie góra albo dół, bo kierunek mam jasno określony i siedzę w eskach na eur/aud.

Poza tym imo próbujesz zaklinać wykres, to że raz cena tam gwałtowanie zareagowała spadkami, to nie liczyłbym na to samo po kolejnym przebiciu 1.1075 o ile w ogóle tam dojdą.

Z resztą jak nie pójdzie w twoim kierunku to zaś znikniesz na 2-3 dni :wink:, więc do zobaczeni za kilka dni.

Wierny sobie
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wierny sobie »

atlanticos pisze:nie ma to jak zacząć poniedziałek od dobrego nastroju i rozrywki...kabaret Neonówka mnie chyba tak nie bawi jak czytanie niektórych wpisów na tym forum.... beka na całego ;)
Żaba byłem na NeoNówce w teatrze Roma w Warszawie na ich 15-leciu i gorąco polecam :564: Szklany ekran nie zastapi ich wyczynów na żywo :D . Co do forum to ja to odbieram jako plucie jadu i wzajemnych " podjazdów"... Szkoda. Wiadomo że wiecej mozemy osiagnac wiecej. Udanego dnia dla wszystkich i masy pipsów !

ramib
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramib »

na aud/usd można eskę spróbować z wąskim stop lossem
co myślicie?
https://www.tradingview.com/x/xcA9JqGv/

a na edzie odbijemy się od górneg ograniczenia jak w piątek :mrgreen: :roll:
https://www.tradingview.com/x/pLJJE2GX/
Ostatnio zmieniony 02 lis 2015, 14:45 przez ramib, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

ramib pisze:na aud/usd można eskę spróbować z wąskim stop lossem
co myślicie?
https://www.tradingview.com/x/xcA9JqGv/

a na edzie odbijemy się od górnej bandy jak w piątek :mrgreen: :roll:
https://www.tradingview.com/x/pLJJE2GX/
WTF!? :d
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

mikiFX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikiFX »

jedziemy Dt wojownicy 1/109X TP i dalsza opowieść ze spadkiem w tle jutro, hej
Ostatnio zmieniony 02 lis 2015, 14:52 przez mikiFX, łącznie zmieniany 1 raz.
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

dopoki wczorajszy szczyt nie jest pokonany dopoty widze spadki...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

mikiFX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikiFX »

dobryfxplayer pisze:dopoki wczorajszy szczyt nie jest pokonany dopoty widze spadki...
depo wytrzyma do 1.110X? zarobić chcę :)
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Mam takie szpile na eurdkk z H4. U Was tez takie są? Przed szpilą hedge z TP w obu kierunkach dałby zarobić :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

mikiFX pisze:
Cblondyn pisze:Mam takie szpile na eurdkk z H4. U Was tez takie są? Przed szpilą hedge z TP w obu kierunkach dałby zarobić :)
od kiedy to hedge w ogóle daje zarobić?
W momencie gdy jedna z pozycji trafi na TP a druga wróci do punktu wyjścia. Zrozumiał?

Yong trader
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yong trader »

Powiem Wam tak że i tak po pewnym czasie wielu z Was i tak powie i będzie uwarzać że to jednak ściema jest a nie zarobianie a nie zarabianie !!I dalej na tym forach będziecie siedzieć latami pisząc bzdury że każdy zarabia .Czytam to co napisaliście i powiem wam że naprawdę wy dalej w to wierzycie w te bajki że da się na tym zarobić .Odpowiedzcie sobie na pytanie czy jak byście wy zarabialli na tym wystarczająco tyle żeby z tego żyć czy byście siedzieli na tych forach godzinami nad analizami i pisali o innych że są frajerami bo mówią prawdę że forex to ściema ? Zamiast siedzieć gdzieś na wyspach w ciepłych krajach i cieszyć się właśnie tymi zarobionymi pieniędzmy z forexu a nie siedząc godzinami przed monitorem i próbując wyciągnąć 1 dollara czy złotówkę i marnować czas na to .Czy osoby które wyciągają kase z forexu będą dalej się pkazywać w telewizji ile oni to nie zarobili .Pomyślcie sami jak byście zarabiali tyle co chcecie czy byście się pokazywali publicznie i chcieli pomagać innym sądzę że każdy z nas by spędzał czas spełniając marzenia a nie pokazywania i reklamowania innych firm Forexowych jak ten Rafał .Trochę to nie logoczne że takim ludziom co niby mówią że zrobili z 80,000 około 500.000.00 jest dalej mało i zamiast odpoczywać gdzieś w ciepłych krajach to prowadzą jakieś wykłady i próbują nakręcić innych do tego .Dla mnie to większość z was się uwarza za Bóg Sam wie za kogo i jeszcze trochę ,huj wie kogo tak naprawdę .

Zablokowany