szkoda mi ciebie...Yong trader pisze:Powiem Wam tak że i tak po pewnym czasie wielu z Was i tak powie i będzie uwarzać że to jednak ściema jest a nie zarobianie a nie zarabianie !!I dalej na tym forach będziecie siedzieć latami pisząc bzdury że każdy zarabia .Czytam to co napisaliście i powiem wam że naprawdę wy dalej w to wierzycie w te bajki że da się na tym zarobić .Odpowiedzcie sobie na pytanie czy jak byście wy zarabialli na tym wystarczająco tyle żeby z tego żyć czy byście siedzieli na tych forach godzinami nad analizami i pisali o innych że są frajerami bo mówią prawdę że forex to ściema ? Zamiast siedzieć gdzieś na wyspach w ciepłych krajach i cieszyć się właśnie tymi zarobionymi pieniędzmy z forexu a nie siedząc godzinami przed monitorem i próbując wyciągnąć 1 dollara czy złotówkę i marnować czas na to .Czy osoby które wyciągają kase z forexu będą dalej się pkazywać w telewizji ile oni to nie zarobili .Pomyślcie sami jak byście zarabiali tyle co chcecie czy byście się pokazywali publicznie i chcieli pomagać innym sądzę że każdy z nas by spędzał czas spełniając marzenia a nie pokazywania i reklamowania innych firm Forexowych jak ten Rafał .Trochę to nie logoczne że takim ludziom co niby mówią że zrobili z 80,000 około 500.000.00 jest dalej mało i zamiast odpoczywać gdzieś w ciepłych krajach to prowadzą jakieś wykłady i próbują nakręcić innych do tego .Dla mnie to większość z was się uwarza za Bóg Sam wie za kogo i jeszcze trochę ,huj wie kogo tak naprawdę .
DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
dobryfxplayer pisze:szkoda mi ciebie...Yong trader pisze:Powiem Wam tak że i tak po pewnym czasie wielu z Was i tak powie i będzie uwarzać że to jednak ściema jest a nie zarobianie a nie zarabianie !!I dalej na tym forach będziecie siedzieć latami pisząc bzdury że każdy zarabia .Czytam to co napisaliście i powiem wam że naprawdę wy dalej w to wierzycie w te bajki że da się na tym zarobić .Odpowiedzcie sobie na pytanie czy jak byście wy zarabialli na tym wystarczająco tyle żeby z tego żyć czy byście siedzieli na tych forach godzinami nad analizami i pisali o innych że są frajerami bo mówią prawdę że forex to ściema ? Zamiast siedzieć gdzieś na wyspach w ciepłych krajach i cieszyć się właśnie tymi zarobionymi pieniędzmy z forexu a nie siedząc godzinami przed monitorem i próbując wyciągnąć 1 dollara czy złotówkę i marnować czas na to .Czy osoby które wyciągają kase z forexu będą dalej się pkazywać w telewizji ile oni to nie zarobili .Pomyślcie sami jak byście zarabiali tyle co chcecie czy byście się pokazywali publicznie i chcieli pomagać innym sądzę że każdy z nas by spędzał czas spełniając marzenia a nie pokazywania i reklamowania innych firm Forexowych jak ten Rafał .Trochę to nie logoczne że takim ludziom co niby mówią że zrobili z 80,000 około 500.000.00 jest dalej mało i zamiast odpoczywać gdzieś w ciepłych krajach to prowadzą jakieś wykłady i próbują nakręcić innych do tego .Dla mnie to większość z was się uwarza za Bóg Sam wie za kogo i jeszcze trochę ,huj wie kogo tak naprawdę .
Dołączam również wyrazy współczucia..
W chmurach siła 

Nie ma co gadać z nim. Widzicie s na dax, czy raczej się wstrzymać do 11000 przynajmniej?
-- Dodano: 02 lis 2015, 16:56 --
złoto też w fajnym miejscu na L, ale nie wiem czy nie za wcześnie?
-- Dodano: 02 lis 2015, 16:56 --
złoto też w fajnym miejscu na L, ale nie wiem czy nie za wcześnie?
- atlanticos
- Maniak
Yong trader pisze:Szkoda mi WAS Kolego .....Zatracenie Głupcy i Mądrale
ładny wp...ol od rynku musiales dostac jak caly dzien frustracje na forum wylewasz....zainwestuj najpierw w specjaliste od głowy a potem w forex... jesteś zywym przykladem tego ze ludzie o slabej psychice nie maja czego szukac na tym rynku bo wlasnie tak potem sie zachowuja.... oczami wyobrazni widze Twoja panike jak wykres leci nie w tym kierunku co zakladales cos jak ten ponizej

https://www.youtube.com/watch?v=B8cN586JUR8
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
przecież dałnieYong trader pisze:jak by któryś z was był na tyle kozakiem przecierz można by było wrzucić na yutuba przecierz jak ktoś gra codziennie i pokazywać jak to się zarabia ...przecierz to byłby dobry dowód na to że jednak się da .A jeszcze nie znalazł się nikt komu by to się udało ....wystarczy by wrzucał po każdym dniu jak on grał i to by wystarczyło jako dowód na to że jednak dzień w dzień czy miesiąc z miesiąc da się wyciągać zyski ...
-- Dodano: 02 lis 2015, 17:08 --
a nie się mądrować na forach ....To was mi jest żal poprostu
Koledzy, mi tam się wydaje że Yong trader jest socjologiem i robi sobie badanie, albo mu jakiś doktorek czy profesorek kazał.
W przeciwnym wypadku to przewalił wypłatę, wziął kredyt, przewalił kredyt, wziął chwilówkę, przewalił i zostały mu posty na forum.
PS. Yong trader -nie denerwuj się, weź głęboki oddech, wyjdź dziś w nocy na dach i popatrz na zorzę, od razu Ci się lepiej zrobi. Potem otwórz sobie mini konto np. w BossaFX i zacznij uczyć się na złotówkach, ćwicz AT, analizuj fundamenty, popracuj nad psyche - znajdź słabe miejsca i zacznij wygrywać.
W przeciwnym wypadku to przewalił wypłatę, wziął kredyt, przewalił kredyt, wziął chwilówkę, przewalił i zostały mu posty na forum.
PS. Yong trader -nie denerwuj się, weź głęboki oddech, wyjdź dziś w nocy na dach i popatrz na zorzę, od razu Ci się lepiej zrobi. Potem otwórz sobie mini konto np. w BossaFX i zacznij uczyć się na złotówkach, ćwicz AT, analizuj fundamenty, popracuj nad psyche - znajdź słabe miejsca i zacznij wygrywać.
przy takim poziomie flustracji może i babci emeryturę pościłandrut pisze:Koledzy, mi tam się wydaje że Yong trader jest socjologiem i robi sobie badanie, albo mu jakiś doktorek czy profesorek kazał.

- dobryfxplayer
- Maniak
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Ten ORGR na edku to by było chyba zbyt łatwo i czytelnie - jak myślicie?
Nie mam dostępu do kompa a coś pisaliscie ze Super Mario ma coś mówić tylko nie wiem kiedy - boję się że znowu zrobi tsunami mam pozycję w przeciwnym kierunku.
Nie mam dostępu do kompa a coś pisaliscie ze Super Mario ma coś mówić tylko nie wiem kiedy - boję się że znowu zrobi tsunami mam pozycję w przeciwnym kierunku.
O którym ORGRu piszesz , bo ten z M5 się zrealizował - wrzuć wykres - chyba że Rogal cię zainspirował?dziki_75 pisze:Ten ORGR na edku to by było chyba zbyt łatwo i czytelnie - jak myślicie?