DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.11.2015
DAX w dół? Czy 200 pipsów wystarczy?
myślałem że to 11000 pykną?
Yong trader pisze:Powiem Wam tak że i tak po pewnym czasie wielu z Was i tak powie i będzie uwarzać że to jednak ściema jest a nie zarobianie a nie zarabianie !!I dalej na tym forach będziecie siedzieć latami pisząc bzdury że każdy zarabia .Czytam to co napisaliście i powiem wam że naprawdę wy dalej w to wierzycie w te bajki że da się na tym zarobić .Odpowiedzcie sobie na pytanie czy jak byście wy zarabialli na tym wystarczająco tyle żeby z tego żyć czy byście siedzieli na tych forach godzinami nad analizami i pisali o innych że są frajerami bo mówią prawdę że forex to ściema ? Zamiast siedzieć gdzieś na wyspach w ciepłych krajach i cieszyć się właśnie tymi zarobionymi pieniędzmy z forexu a nie siedząc godzinami przed monitorem i próbując wyciągnąć 1 dollara czy złotówkę i marnować czas na to .Czy osoby które wyciągają kase z forexu będą dalej się pkazywać w telewizji ile oni to nie zarobili .Pomyślcie sami jak byście zarabiali tyle co chcecie czy byście się pokazywali publicznie i chcieli pomagać innym sądzę że każdy z nas by spędzał czas spełniając marzenia a nie pokazywania i reklamowania innych firm Forexowych jak ten Rafał .Trochę to nie logoczne że takim ludziom co niby mówią że zrobili z 80,000 około 500.000.00 jest dalej mało i zamiast odpoczywać gdzieś w ciepłych krajach to prowadzą jakieś wykłady i próbują nakręcić innych do tego .Dla mnie to większość z was się uwarza za Bóg Sam wie za kogo i jeszcze trochę ,huj wie kogo tak naprawdę .

Dużo prawdy jest w tym tekście, do przemyślenia dla wielu.
- atlanticos
- Maniak
ujek m15, m30 wybity orgr
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie ma mnie 2 dni a tu taki burdel. WSTYD.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie czytałem Rogalskiego a wykresu nie wrzucę bo nie mam dostępu do kompa. Na h4 jesteśmy na drugim ramieniu, wiem ze to nie ten TF ale...andrut pisze:O którym ORGRu piszesz , bo ten z M5 się zrealizował - wrzuć wykres - chyba że Rogal cię zainspirował?dziki_75 pisze:Ten ORGR na edku to by było chyba zbyt łatwo i czytelnie - jak myślicie?
Nie mam dostępu do kompa a coś pisaliscie ze Super Mario ma coś mówić tylko nie wiem kiedy - boję się że znowu zrobi tsunami mam pozycję w przeciwnym kierunku.
na Nikkei może pojawić się reakcja spadkowa która spowoduje ruch na pozostałych indeksach
dzisiaj dane z Eurolandu dobre, może to w odniesieniu do jastrzębio nastawionego FEDu bardziej stabilizująco działać na eurusd
obecny kurs jest optymalny dla dzisiejszych danych PMI
-- Dodano: pn 02-11-2015, 20:16 --
nie zdarzyło mi się od dłuższego czasu zjechać 8%, zyskuję nawet po 10% na dzień
myślę że jestem dobrym materiałem na milionera
dzisiaj dane z Eurolandu dobre, może to w odniesieniu do jastrzębio nastawionego FEDu bardziej stabilizująco działać na eurusd
obecny kurs jest optymalny dla dzisiejszych danych PMI
-- Dodano: pn 02-11-2015, 20:16 --
ja zarabiam codziennie, albo łowie punkty i ustawiam pozycje np spadkowe coraz wyżej, wyeliminowałem wszystkie błędyYong trader pisze:Powiem Wam tak że i tak po pewnym czasie wielu z Was i tak powie i będzie uwarzać że to jednak ściema jest a nie zarobianie a nie zarabianie
nie zdarzyło mi się od dłuższego czasu zjechać 8%, zyskuję nawet po 10% na dzień
myślę że jestem dobrym materiałem na milionera

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczyłem na, że odpuści sobie troszkę wzrosty. 10970 mocne wsparcie. a z drugiej strony 1093(4)x, też mocno trzyma i tak sobie kolybie ten DAX.Fiestaall pisze:myślałem że to 11000 pykną?
zaraz s na indianapolis
-- Dodano: 02 lis 2015, 21:37 --
może jeszcze jakies przyspieszenie pod koniec i s
-- Dodano: 02 lis 2015, 21:37 --
może jeszcze jakies przyspieszenie pod koniec i s
[quote="pr7emo"]na Nikkei może pojawić się reakcja spadkowa
Zobaczymy, mi tam raczej wygląda że Nikkei up
Zobaczymy, mi tam raczej wygląda że Nikkei up