DayTrading: Piątek 30.10.2015
Re: DayTrading: Piątek 30.10.2015
potencjalnie formacja Nietoperza na EU -SL nad 88,6 fibo i zobaczymy co zrobią 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak
raczej ci wytna tego SL. tam nad szczytem jest masa stopow...MERLIN pisze:potencjalnie formacja Nietoperza na EU -SL nad 88,6 fibo i zobaczymy co zrobią
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
No troche mnie zasmucilo ze mi poszlo w druga strone, no ale nie ma co chwalic dnia przed zachodem13ty Stochastyk pisze:Czy ktoś ma jakieś "ale" do trafności moich analiz ?_Kerad_ pisze:
@Stochastyk
bardzo trafna analiza "...pójdzie w górę, ale może być trochę niżej...."
-- Dodano: 30 paź 2015, 15:30 --
No i poszło ale 50 pip w górę ;-)niceone pisze:A ja Ci mowie ze nie pojdzie, bo wlasnie bede walil 100 lotow na S i zwali cene o 50 pipsow13ty Stochastyk pisze:Jeśli nie wydarzy się nic niespodziewanego to Edek pójdzie w górę. Być może jeszcze dziś do 1,11. Ale może być trochę niżej.

Pzdr
jak nie teraz to dzisiaj już nie ma gdzie spaśćdobryfxplayer pisze:raczej ci wytna tego SL. tam nad szczytem jest masa stopow...MERLIN pisze:potencjalnie formacja Nietoperza na EU -SL nad 88,6 fibo i zobaczymy co zrobią

potencjalnie podwójny szczyt na m5/m15 ale nie wiem czy to nie jest zaklinanie wykresu pomału, zdrowy rozsądek podpowiada że spadnie, ale coś za mną że nie spadnie
Jak wytną to mówi się trudno ,poczekam na następną okazjedobryfxplayer pisze:raczej ci wytna tego SL. tam nad szczytem jest masa stopow...MERLIN pisze:potencjalnie formacja Nietoperza na EU -SL nad 88,6 fibo i zobaczymy co zrobią

Kusus pisze:EU od kilku dni - tygodni bardzo stabilnie w dol. Mozna spokojnie brac S w wiekszej perspektywie. Dobry koniec tygodnia i miesiaca. Dobry, stabilny, dosc jednostajny ruch w dol i od razu mozna dokladac kolejne pozycje krotkie na tej parze bez wiekszego ryzyka. Pozdrawiam.
No aż do 1.17 potem zjazd z powrotem

na m30 doji?

Ostatnio zmieniony 30 paź 2015, 16:09 przez ramib, łącznie zmieniany 1 raz.
A kto kupuj PL, TRY ?highend pisze:Duzo osob pytalo czemu EUR mialoby rosnac.
W koncu Mario chce zeby spadalo i blabla....
To czemu rosnie? Odpowiedz jest banalnie prosta:
- eur rosnie bo ktos go kupuje

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kangurek jeszcze mógłby nieco się osunąć przed wyskokiem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
andrut pisze:Kusus pisze:EU od kilku dni - tygodni bardzo stabilnie w dol. Mozna spokojnie brac S w wiekszej perspektywie. Dobry koniec tygodnia i miesiaca. Dobry, stabilny, dosc jednostajny ruch w dol i od razu mozna dokladac kolejne pozycje krotkie na tej parze bez wiekszego ryzyka. Pozdrawiam.
No aż do 1.17 potem zjazd z powrotem
jest tak... edek być może leci na 0.86 jak Żaba pisał czy Kusus.
ALE.... zanim tam doleci to zaliczy 1.20 - 1.25 przedział. MUSI

JEDNAK wcześniej jest możliwość, że spadnie na 1.02 - 1.03 i dopiero odbije na 1.20.... choć wolałbym NIE

-- Dodano: 30 paź 2015, 16:43 --
JAZibi 68 pisze: A kto kupuj PL, TRY ?
-- Dodano: 30 paź 2015, 16:46 --
WIG20 fajnie walczy o zamknięcie miesięcznej... będzie dobrze zdaje się

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami