DayTrading: Piątek 30.10.2015
Re: DayTrading: Piątek 30.10.2015
A o DAX cisza.
Ja jestem za wersją kolegi
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/120490
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/120490
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
Było miło co swoje to zarobiłem w 2 wejściach -powodzenia wszystkim życzę ,już poza rynkiem :lol:a właśnie miałem pokazać AB=CD na edku ,proszę projekcja 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2015, 17:18 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Cały dzień nie dawałem wiary, że UDSCAD dojdzie chociaż do D_S1, a tu proszę przez D_S2 przeleciał.
Cały dzień nie dawałem wiary, że UDSCAD dojdzie chociaż do D_S1, a tu proszę przez D_S2 przeleciał.
- atlanticos
- Maniak
musi to na Rusihighend pisze: jest tak... edek być może leci na 0.86 jak Żaba pisał czy Kusus.
ALE.... zanim tam doleci to zaliczy 1.20 - 1.25 przedział. MUSI![]()

na edku wg mnie żadnego orgra nie bedzie bo nie zmiescili by sie z retestem.... z tego samego wzgledu sklaniam sie do tego ze na ejku tez orgr bedzie zanegowany,...edek ma do zrobienia zasieg mniejszej z wybitych flag w okolicach 1.08 i dopiero z tamtych okolic jakis pin na swiecy tygodniowej moze wygenerowac jakas 1-2 tygodniowa korekte (meczacą konsolidację) ostatnich spadkow... a potem dalej misiaki do kolejki wsiądą....dzis widziałbym mocną spadającą gwiazdę na swieczce dziennej jako potwierdzenie scenariusza o ktorym pisze...
Ostatnio zmieniony 30 paź 2015, 17:23 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
daleko dzisiaj zjedziemy jeszcze ?atlanticos pisze:musi to na Rusihighend pisze: jest tak... edek być może leci na 0.86 jak Żaba pisał czy Kusus.
![]()
![]()

- atlanticos
- Maniak
w USA dzień jeszcze młodyramib pisze: daleko dzisiaj zjedziemy jeszcze ?![]()

a tak poważnie to sam nie wiem na obecna chwile... jade w tym pociagu co Marian ale Sl jest bo koncowki miesiaca bywaja zaskakujace - szczegolnie wlasnie popoludniami
Ostatnio zmieniony 30 paź 2015, 17:27 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
1.09800 było by miło na dzisiaj, akurat ładna spadająca gwiazda by była na dalsze spadki w przyszłym tyg.ramib pisze:daleko dzisiaj zjedziemy jeszcze ?atlanticos pisze:musi to na Rusihighend pisze: jest tak... edek być może leci na 0.86 jak Żaba pisał czy Kusus.
![]()
![]()
![]()
eur/pln zgodnie z planem, aczkolwiek myślałem że bliżej 4.23 zakończymy tydzien, ale to cel na przyszły tydzien.
Lepiej daj już sobie spokój ,jest piątek i zobacz która godzina -okazja była przy szczycie z krótkim SL -pokazywałem gdzie wejść -teraz to ryzyko ,w poniedziałek też jest dzień a rynek Ci nie ucieknieramib pisze:daleko dzisiaj zjedziemy jeszcze ?atlanticos pisze:musi to na Rusihighend pisze: jest tak... edek być może leci na 0.86 jak Żaba pisał czy Kusus.
![]()
![]()
![]()

merlin ja mam pozycje jeszcze stamtąd,
tygodniowa jest do obrócenia, miesięczna obroniona na spadku. odbiliśmy od oporu z h4 może być ciekawie

tygodniowa jest do obrócenia, miesięczna obroniona na spadku. odbiliśmy od oporu z h4 może być ciekawie