DayTrading: Piątek 30.10.2015
Re: DayTrading: Piątek 30.10.2015
Moja matematyka mówi Edek up na 1.11 potem down na 1.075 i up na 1.2 zobaczymy co na to rynek
Potrzebuje link do śledzenia notowań indexu dolara
http://stooq.pl/q/?s=usd_i&c=10d&t=c&a=lg&b=0jpawlas pisze:Potrzebuje link do śledzenia notowań indexu dolara

@MERLIN
Jeśli chodzi o formacje harmoniczne to czy stosujesz jakiś wskaźnik/automat/robot czy też sam wyszykujesz formacje?
Chciałbym dokształcić się w formacjach harmonicznych. Czy mógłbyś mi pokrótce opisać jak to miało miejsce u Ciebie? Lub odesłać do ciekawych linków.
pzdr.
Jeśli chodzi o formacje harmoniczne to czy stosujesz jakiś wskaźnik/automat/robot czy też sam wyszykujesz formacje?
Chciałbym dokształcić się w formacjach harmonicznych. Czy mógłbyś mi pokrótce opisać jak to miało miejsce u Ciebie? Lub odesłać do ciekawych linków.
pzdr.
Jest tego od groma, wujek Google pomoże "U.S. Dollar Index" i już. Wybierz sobie najlepszy dla siebie.jpawlas pisze:Potrzebuje link do śledzenia notowań indexu dolara
Czyżby luka up na edku ?
Edek chwilowo 1.1040 ja na otwarciu cale depo na zamkniecie luki 

a na mforex dopiero od 23?
Szukam ręcznie ,automaty nie wszystko widzą ,i ostrzegam nie jest to prosta metoda handlukrzem78 pisze:@MERLIN
pzdr.