IronFx
Re: IronFx
Kłamią w żywe oczy, oni (Ironfx) tej kasy nie mają... czytalem gdzies ploty ze sa w plecy 100 mln USD
ja w jakiejś grupie na fb wyczytałem że IronFX powoli się zwijajackub pisze:Kłamią w żywe oczy, oni (Ironfx) tej kasy nie mają... czytalem gdzies ploty ze sa w plecy 100 mln USD

Zamknęli kilka światowych biur, wycofali sie chyba z dwóch regulacji (m/in włoskiej o ile pamiętam), paru topowych managerów już jakiś czas temu ich opuściło kilkaset osób poszło na trawke ..... a CySEC rozpatruje i prowadzi sledztwo, chodz w między czasie odebrał innym brokerom swoje licencje......freakout pisze:ja w jakiejś grupie na fb wyczytałem że IronFX powoli się zwijajackub pisze:Kłamią w żywe oczy, oni (Ironfx) tej kasy nie mają... czytalem gdzies ploty ze sa w plecy 100 mln USDtakże wątpię że ktokolwiek odzyska teraz swoje środki
kruk krukowi .....
ja swoje konto real uzywam jako demo hi.....
Bardzo sie zle dzieje z IronFX.
Wystarczy popatrzec na twitter'a:
https://twitter.com/search?q=IronFX
Wystarczy popatrzec na twitter'a:
https://twitter.com/search?q=IronFX
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
to dobrze ,że używasz demo jak reala bo z obydwu kont nie wypłacisz z ironfx pieniędzy /swoją drogą ten cały markos kashiouris to niezły kanciarz -dogadał się z cysecem a ten nic nie robi i nie odpowiada na skargi klientów
jackub pisze:Zamknęli kilka światowych biur, wycofali sie chyba z dwóch regulacji (m/in włoskiej o ile pamiętam), paru topowych managerów już jakiś czas temu ich opuściło kilkaset osób poszło na trawke ..... a CySEC rozpatruje i prowadzi sledztwo, chodz w między czasie odebrał innym brokerom swoje licencje......freakout pisze:ja w jakiejś grupie na fb wyczytałem że IronFX powoli się zwijajackub pisze:Kłamią w żywe oczy, oni (Ironfx) tej kasy nie mają... czytalem gdzies ploty ze sa w plecy 100 mln USDtakże wątpię że ktokolwiek odzyska teraz swoje środki
kruk krukowi .....
ja swoje konto real uzywam jako demo hi.....
Nie wiem czy dodarł do mnie twój przekaz, chyba trochę za mądre jak dla mnie, możesz mi wytłumaczyć o co ci chodzi?Afiliat pisze:to dobrze ,że używasz demo jak reala
O to ,że iron nie wypłaca od ponad miesiąca kompletnie żadnych pieniędzy więc w tym sensie real u nich działa dokładnie tak samo jak demo( a nawet gorzej ).Ani z konta demo nie można wypłacić ani z konta live.jackub pisze:Nie wiem czy dodarł do mnie twój przekaz, chyba trochę za mądre jak dla mnie, możesz mi wytłumaczyć o co ci chodzi?Afiliat pisze:to dobrze ,że używasz demo jak reala
Czyż wlasnie tak nie napisalem? mój real działa jak demo, czyż nie?Afiliat pisze:O to ,że iron nie wypłaca od ponad miesiąca kompletnie żadnych pieniędzy więc w tym sensie real u nich działa dokładnie tak samo jak demo( a nawet gorzej ).Ani z konta demo nie można wypłacić ani z konta live.jackub pisze:Nie wiem czy dodarł do mnie twój przekaz, chyba trochę za mądre jak dla mnie, możesz mi wytłumaczyć o co ci chodzi?Afiliat pisze:to dobrze ,że używasz demo jak reala
Stary nie wiem co bierzesz ale odstaw to
Tak dokładnie tak napisałeś ,więc po co prosiłeś o wyjaśnienie .
-- 03 paź 2015, 18:57 --

-- 03 paź 2015, 18:57 --
W ironie jakiś czas temu miałem taką sytuację ,że zarobiłem prawie 100 procent rachunku w niecałe dwa miesiące.Jeżeli osiągnie się taką stopę zwrotu w miarę stabilnie (tzn . każdego dnia zysk jest generowany ) taki rachunek jest obserwowany przez dział dealingu w ironfx i normalne otwarcie pozycji staje się niemożliwe .Dodatkowo broker aby utrudnić zarabianie zmienia dźwignię podczas handlu tak aby niemożliwe było zabezpieczenie pozycji np. na noc.Afiliat pisze:Stary nie wiem co bierzesz ale odstaw to![]()
Mam do ciebie prośbe, byłbym był wdzięczny jakbyś nie czynił osobistych wycieczek, ja nie pytam co ty zażywasz bo mnie to nie interesuje. Moje posty były "grzeczne" twój jest chamski. Z przykrością stwierdzam że duza grupa osób przenosi na Nawigatora agresje i personalne wycieczki rodem z ONETU.....Afiliat pisze:Stary nie wiem co bierzesz ale odstaw to![]()
A teraz od początku... napisałem; "ja swoje konto real uzywam jako demo hi" REAL JAKO DEMO (bo nie mozna wypłacić w domyśłe)
na co ty: "to dobrze ,że używasz demo jak reala bo ... z obydwu kont..."
Uzywam REALA jako DEMO a nie Demo jak REALA ... czujesz subtelna róznicę czy to za trudne dla ciebie?/