IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

jackub

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Kłamią w żywe oczy, oni (Ironfx) tej kasy nie mają... czytalem gdzies ploty ze sa w plecy 100 mln USD

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

jackub pisze:Kłamią w żywe oczy, oni (Ironfx) tej kasy nie mają... czytalem gdzies ploty ze sa w plecy 100 mln USD
ja w jakiejś grupie na fb wyczytałem że IronFX powoli się zwija ;) także wątpię że ktokolwiek odzyska teraz swoje środki :)

jackub

freakout pisze:
jackub pisze:Kłamią w żywe oczy, oni (Ironfx) tej kasy nie mają... czytalem gdzies ploty ze sa w plecy 100 mln USD
ja w jakiejś grupie na fb wyczytałem że IronFX powoli się zwija ;) także wątpię że ktokolwiek odzyska teraz swoje środki :)
Zamknęli kilka światowych biur, wycofali sie chyba z dwóch regulacji (m/in włoskiej o ile pamiętam), paru topowych managerów już jakiś czas temu ich opuściło kilkaset osób poszło na trawke ..... a CySEC rozpatruje i prowadzi sledztwo, chodz w między czasie odebrał innym brokerom swoje licencje......

kruk krukowi .....
ja swoje konto real uzywam jako demo hi.....

Awatar użytkownika
DanielFX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DanielFX »

Bardzo sie zle dzieje z IronFX.

Wystarczy popatrzec na twitter'a:

https://twitter.com/search?q=IronFX
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.

Afiliat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Afiliat »

to dobrze ,że używasz demo jak reala bo z obydwu kont nie wypłacisz z ironfx pieniędzy /swoją drogą ten cały markos kashiouris to niezły kanciarz -dogadał się z cysecem a ten nic nie robi i nie odpowiada na skargi klientów
jackub pisze:
freakout pisze:
Zamknęli kilka światowych biur, wycofali sie chyba z dwóch regulacji (m/in włoskiej o ile pamiętam), paru topowych managerów już jakiś czas temu ich opuściło kilkaset osób poszło na trawke ..... a CySEC rozpatruje i prowadzi sledztwo, chodz w między czasie odebrał innym brokerom swoje licencje......

kruk krukowi .....
ja swoje konto real uzywam jako demo hi.....

jackub

Afiliat pisze:to dobrze ,że używasz demo jak reala
Nie wiem czy dodarł do mnie twój przekaz, chyba trochę za mądre jak dla mnie, możesz mi wytłumaczyć o co ci chodzi?

Afiliat
Gaduła
Gaduła

jackub pisze:
Nie wiem czy dodarł do mnie twój przekaz, chyba trochę za mądre jak dla mnie, możesz mi wytłumaczyć o co ci chodzi?
O to ,że iron nie wypłaca od ponad miesiąca kompletnie żadnych pieniędzy więc w tym sensie real u nich działa dokładnie tak samo jak demo( a nawet gorzej ).Ani z konta demo nie można wypłacić ani z konta live.

jackub

Afiliat pisze:
jackub pisze:
O to ,że iron nie wypłaca od ponad miesiąca kompletnie żadnych pieniędzy więc w tym sensie real u nich działa dokładnie tak samo jak demo( a nawet gorzej ).Ani z konta demo nie można wypłacić ani z konta live.
Czyż wlasnie tak nie napisalem? mój real działa jak demo, czyż nie?

Afiliat
Gaduła
Gaduła

Stary nie wiem co bierzesz ale odstaw to :P
Tak dokładnie tak napisałeś ,więc po co prosiłeś o wyjaśnienie .

-- 03 paź 2015, 18:57 --
Afiliat pisze:Stary nie wiem co bierzesz ale odstaw to :P
W ironie jakiś czas temu miałem taką sytuację ,że zarobiłem prawie 100 procent rachunku w niecałe dwa miesiące.Jeżeli osiągnie się taką stopę zwrotu w miarę stabilnie (tzn . każdego dnia zysk jest generowany ) taki rachunek jest obserwowany przez dział dealingu w ironfx i normalne otwarcie pozycji staje się niemożliwe .Dodatkowo broker aby utrudnić zarabianie zmienia dźwignię podczas handlu tak aby niemożliwe było zabezpieczenie pozycji np. na noc.

jackub

Afiliat pisze:Stary nie wiem co bierzesz ale odstaw to :P
Mam do ciebie prośbe, byłbym był wdzięczny jakbyś nie czynił osobistych wycieczek, ja nie pytam co ty zażywasz bo mnie to nie interesuje. Moje posty były "grzeczne" twój jest chamski. Z przykrością stwierdzam że duza grupa osób przenosi na Nawigatora agresje i personalne wycieczki rodem z ONETU.....
A teraz od początku... napisałem; "ja swoje konto real uzywam jako demo hi" REAL JAKO DEMO (bo nie mozna wypłacić w domyśłe)

na co ty: "to dobrze ,że używasz demo jak reala bo ... z obydwu kont..."

Uzywam REALA jako DEMO a nie Demo jak REALA ... czujesz subtelna róznicę czy to za trudne dla ciebie?/

ODPOWIEDZ