nie denerwuj sienowy joker pisze:Tylko ja się mylę o 20 -30 pipsow raz na dwa dni a Ty o 100-200 pipsow dziennie . Zmienisz częściej zdanie niż zmienia się pogoda w uk . Cytuje "lutek pisze: i juz po stopie
moze byc ze edek wyskoczy na 1,13 a potem zjazd albo odwrotnie)))))))
-- Dodano: 28 sie 2015, 07:50 --
dax robi fałszywy zjazd to samo edek "
Podaj poziom kiedy otworzysz pozycję TP , sl . I później poprawiaj innych .
DayTrading: Piątek 28.08.2015
Re: DayTrading: Piątek 28.08.2015
Rynek nie widzi DSWS, ale kreski DSWS czy FIBO widzą rynek.c.ajto pisze: Przecież to jest śmieszne, rynek nie widzi DSWS i Fibo, więc wiadomo ze to nie działa
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- uciekinier
- Pasjonat
u mnie na mForex ( demo) , L-max ( real) HotFX (real) nic takiego nie było na żadnej z tych platform. To nieźle alior ładuje swoich klientów. Zmień broka.Augan pisze:Czy na Waszych platformach zauważyliście - mieliście nagły strzał kłujący i b. szybkie cofnięcie na południe po ofertach ASK na parze EUR/USD o godz. 9:59 ??? Ja to miałem na platformie Alior Banku i zamknęło mi 1 poz. z dużą stratą jak dla mnie. Tak na ok. 1350 tick w dół
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
-
- Stały bywalec
Augan pisze:Czy na Waszych platformach zauważyliście - mieliście nagły strzał kłujący i b. szybkie cofnięcie na południe po ofertach ASK na parze EUR/USD o godz. 9:59 ??? Ja to miałem na platformie Alior Banku i zamknęło mi 1 poz. z dużą stratą jak dla mnie. Tak na ok. 1350 tick w dół
Tak się składa ze był taki gwóźdź cóż przykro , ja miałem taką jazdę w sylwestra i 15 stycznia
-- Dodano: 28 sie 2015, 10:59 --
A miałeś Stop Loss-a ? skoro tyle straciles to wydaje mi sie ze wchodzisz w rynek bez niego . Jeśli miałeś to złóż reklamacje u broka
- nowy joker
- Pasjonat
Dax sl 10250
Ja bez sl to ani rusz po tym co widziałem na franku
-- Dodano: 28 sie 2015, 11:07 --
-- Dodano: 28 sie 2015, 11:07 --
Delikatnie zobaczymy co z tego będzienowy joker pisze:Dax sl 10250
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja patrzyłem na aliorze i nic takiego u mnie nie mapamod pisze:Augan pisze:Czy na Waszych platformach zauważyliście - mieliście nagły strzał kłujący i b. szybkie cofnięcie na południe po ofertach ASK na parze EUR/USD o godz. 9:59 ??? Ja to miałem na platformie Alior Banku i zamknęło mi 1 poz. z dużą stratą jak dla mnie. Tak na ok. 1350 tick w dół
Tak się składa ze był taki gwóźdź cóż przykro , ja miałem taką jazdę w sylwestra i 15 stycznia
A miałeś Stop Loss-a ? skoro tyle straciles to wydaje mi sie ze wchodzisz w rynek bez niego . Jeśli miałeś to złóż reklamacje u broka
Augan pisze:Czy na Waszych platformach zauważyliście - mieliście nagły strzał kłujący i b. szybkie cofnięcie na południe po ofertach ASK na parze EUR/USD o godz. 9:59 ??? Ja to miałem na platformie Alior Banku i zamknęło mi 1 poz. z dużą stratą jak dla mnie. Tak na ok. 1350 tick w dół
Kiedyś pisałem o Aliorze:
1.Tylko psychopaci tam mają konta.
2.Osoby materialnie zainteresowanie (pracownicy, informatycy i inni ........nie dokończę)
Wystarczy poczytać forum...
Zapomniałem jeszcze o masochistach.
Póki co nie było z nimi kłopotu. Zawsze uwzgl. wszystkie moje reklamacje. Zobaczymy jak z tym będzie. Sam Alior jako taki jest bez winy, bo to tylko pośrednik z platformą.uciekinier pisze:u mnie na mForex ( demo) , L-max ( real) HotFX (real) nic takiego nie było na żadnej z tych platform. To nieźle alior ładuje swoich klientów. Zmień broka.Augan pisze:Czy na Waszych platformach zauważyliście - mieliście nagły strzał kłujący i b. szybkie cofnięcie na południe po ofertach ASK na parze EUR/USD o godz. 9:59 ??? Ja to miałem na platformie Alior Banku i zamknęło mi 1 poz. z dużą stratą jak dla mnie. Tak na ok. 1350 tick w dół
-- Dodano: 28 sie 2015, 11:28 --
Kliknij na wykresie prawym przyc. myszy, a następ. "rysuj wykres" i kliknij "Po ofertach Ask" - musi Ci pokazać, bo to ta sama platformalutek pisze:Ja patrzyłem na aliorze i nic takiego u mnie nie mapamod pisze:Augan pisze:Czy na Waszych platformach zauważyliście - mieliście nagły strzał kłujący i b. szybkie cofnięcie na południe po ofertach ASK na parze EUR/USD o godz. 9:59 ??? Ja to miałem na platformie Alior Banku i zamknęło mi 1 poz. z dużą stratą jak dla mnie. Tak na ok. 1350 tick w dół
-
- Fanatyk
witam,
usdpln wstawiałem juz kilka razy:
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/118129,
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/118130,
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/118297,
dalsza "droga" -oczywiście moim zdaniem to tak jak zaznaczyłem na tych wykresach 3,90-94, najmniej3,88 co wynika z zasięgu fali C - 100 f, 138.2, 161.8
ostatni ruch w dół był moim zdaniem impulsem wystepujacym w fali C,
to co sie rysuje do góry może byc tez takowym ruchem bądz ending diagonalem ED który to ma rozliczenie podobne do korekt w zygzaku, wszystko przed nami, zobaczymy, eu kreci droge w dół
usdpln wstawiałem juz kilka razy:
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/118129,
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/118130,
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/118297,
dalsza "droga" -oczywiście moim zdaniem to tak jak zaznaczyłem na tych wykresach 3,90-94, najmniej3,88 co wynika z zasięgu fali C - 100 f, 138.2, 161.8
ostatni ruch w dół był moim zdaniem impulsem wystepujacym w fali C,
to co sie rysuje do góry może byc tez takowym ruchem bądz ending diagonalem ED który to ma rozliczenie podobne do korekt w zygzaku, wszystko przed nami, zobaczymy, eu kreci droge w dół