DayTrading: Piątek 28.08.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 29 sie 2015, 00:00

Wzrost
9
38%
Bez zmian
6
25%
Spadek
9
38%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 28.08.2015

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

atlanticos pisze:
Bemowo1 pisze:edek,

jak dla mnie konsola
skoro juz wrociles do zywych to mi tu edka na dziennym pokaz ;) :564:
Wróćiłeś ........ na FX nie mam czasu - :evil: :evil: :evil: :evil:

Co prawda oil obecnie to fajny temat (moim zdaniem)

Co do edka dziennego to, na ten moment nie wygląda to na up - podobnie złotówka względem dolara prawdopodobnie dalej będzie się osłabiać.

Mieliśmy korektę na SP 500 (odbicie od dolnej bandy kanału), co równolegle zaowocowało korektą na eur/usd i innych parach.
SP 500 może być wyznacznikiem, a tam jak dla mnie zapowiada się atak na nowe szczyty - obecnie korekta w ramach fali 4

-- Dodano: 30 sie 2015, 22:47 --
kk.dreamer pisze:
Bemowo1 pisze:edek,

jak dla mnie konsola
Futrzaty ty żyjesz? Heeej :) CZyli widzę razem z Żabką stawiaciee obecnie na up, hmmmm, coś w tym jest :)
Czołem,
Przedstawiłem jeden wariant - który według mnie jest najbardziej prawdopodobny.

W dłuższym czasie zakładam większą konsolę, co już historycznie miało miejsce na edku - nie były ustanawiane nowe maksima. Jak będzie tym razem?????

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Bemowo1 pisze: Co prawda oil obecnie to fajny temat (moim zdaniem)
a wcześniej był niefajny? wystarczyło grac na spadki, zamknąć S po 37.xx, otworzyć L po 37.xx i tyle ;)
proste przecież :mrgreen:

a złotówka mnie martwi właśnie, leci na morde jakby bardziej niż osłabianie edka.
i nie tylko do dolara, ale to funta i eur też...
nie podoba im sie kwestia wyborów w Polsce?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

Bemowo1 pisze:

Mieliśmy korektę na SP 500 (odbicie od dolnej bandy kanału), co równolegle zaowocowało korektą na eur/usd i innych parach.
SP 500 może być wyznacznikiem, a tam jak dla mnie zapowiada się atak na nowe szczyty - obecnie korekta w ramach fali 4
Czołem, Bemowo
co do sapinki, to odważna teza z tymi nowymi szczytami;) zwłaszcza w kontekście przewidywanej podwyżki stóp i niejasnej sytuacji w Chinach, które zdają się teraz tym miejscem, gdzie jak ktoś kicha, to nad resztą planety pojawia się widmo kataru...

co nie znaczy, że osobiście nie biorę tego wariantu pod uwagę:) aczkolwiek raczej widzę jego realizację jako kosmetyczne przebicie szczytów i konkretny strzał w dół... najbardziej widzi mi się w tym tygodniu odwrócony młotek z dużym knotem na weekly...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Zablokowany