uciekinier pisze:Niemiaszek masz stalowego nerwa do tego kanadiana

, tak na pocieszenie ( chyba pocieszenie

) to ci napiszę że swoje pozycje pozamykałem w pt 7 min przed dzwonem ze stratą ponad 7 tyś PLN, dzisiaj na Daxie odrobione i 2 tysie na plus, czasem warto pogodzić się ze stratą ,uciąć ją , zwolnić hajs i zapakować w coś innego. Problem w tym że na FX nigdy nie masz tej pewności że postąpisz właściwie. No ale kto nie ryzykuje .... blebleble
Nie odbieraj tego jako bym namawiał , sugerował abyś zamykał pozycję bo najgorsze masz za sobą. Życzę ci abyś wyszedł z tego na plus.

tu nie o nerwa chodzi, ale o brak czasu na siedzenie na czterech literach przy ekg tym bardziej jak się ma otwarte pozycje
jak narazie to chyba miałem więcej szczęścia niż rozumu i dobrze, że byłem w samochodzie, bo pewnie coś bym namieszał, przy takiej awanturze jak dzisiaj była na wszystkich crosach, ale czy na lepiej dla mnie to nie jestem pewien
mogłoby się tak stać, że w samym szczycie bym hedga trzasną i wtedy dopiero byłby kłopot
zero punktu odniesienia, kreski się skończyły w poniedziałek z zasięgu M, D rozwalony cały, a też WR2 na dzień dobry zrobili
człowiek całe życie się uczy i na fx nie ma rzeczy nie możliwych, ponieważ cuda stają się faktem...