Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

ja ugrzęzłem na tym , niestety tak sie konczy łapanie szczytów bez sl :P pół biedy że to tylko mikro pozycje - nauczyłem sie niełapać górek czy dołków regularnymi wielkościami pozycji :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

lukpiasek

jak widzisz ja zostałem(ugrzązłem) na EURCAD... a było kilka pipek na pozycji, ale jak są ważniejsze sprawy to tak później wygląda :(
dzisiaj był sygnał na L od DR1, bo układy są ok, ale trzeba siedzieć i pilnować, żeby zająć pozycję w porę... :roll:

nie mam parcia, więc na spokojnie się wyrobi, ale trzeba na to czasu, a u mnie z czasem jak na lekarstwo, więc kwadratura koła :d :p
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

nie znam sie na tych egzotycznych crosach ale ja liczę że moje pozycje jeszcze dziś wsystkie będą na plus :)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

lukpiasek pisze:nie znam sie na tych egzotycznych crosach ale ja liczę że moje pozycje jeszcze dziś wsystkie będą na plus :)
nie trzeba się znać, bo wszycho chodzi w ramach tego samego schematu :idea: :wink:

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

a o to dlaczego łapałem ten szczyt ;) taka luźna wróżba no ale gdyby mi te mikro zaćwierkały znaczy że niżej można wchodzić za wyższe nominały :mrgreen:

tak patrzac na e/cad to chyba mocno podobnie skorelowane z moim e/a ?

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

Niemiszek jestem pełen podziwu w Twoją wielką wiarę w kanadyjczyka, jeśli wyjdziesz z tego bez szwanku to będzie to mistrzostwo świata w wychodzeniu z opresji. Nie piszę tego złośliwie lecz wyłącznie dlatego że w pewnym sensie jestem w bardzo podobnej sytuacji lecz na innej parze :), ciekawi mnie też jaki masz ewentualny plan na wygrzebanie się z tego minusa
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

uciekinier

nie ma co podziwiać, bo dzisiaj kompletnie w dzień nie miałem czasu, a teraz na koniec sesji jeszcze dołożyłem do wiwatu... :roll:
tak sobie patrzę, że musieliby zrobić jednym pociągnięciem z 10 figur, żebym miał ciepło, a jednak liczę na zjazd z dwie figury od poniedziałku, gdyż mocno rozjechała się ta para...
edek rośnie - eurcad rośnie
usdcad rośnie - eurcad też rośnie
nie da się ukryć, że trend od FED(przekręcili H1) zrobili wzrostowy, ale ktoś tu nieźle ściemnia i jak to walnie to z wielkim hukiem :!:

trochę się dałem zapędzić w kozi róg i pierwsza pozycja zostawiona na pastwę losu... poprostu ciężko jest pogodzić kilka spraw jednocześnie, więc coś musi kuleć i ewidentnie to widać :evil:

może w poniedziałek będę miał luźniej to coś poklikam, ale wydaje mi się, że dzisiejszym wystrzałem mogą mieć dość, przynajmniej na trochę odpoczynku, bo rynek jest na maxa wykupiony, a jak wiadomo każdy trend ma swój początek i koniec :idea:

na spokojnie, poczekamy, bo zawsze byki wchodzą po schodach a niedźwiedzie zjeżdżają windą....

muszę spadać, bo kończę pracę... dolecieli do F261 z MN świeczki z kwietnia, muszą postać, żeby się przeładować, więc albo tu, albo sky is the limit, bo kreski mi się skończyły na ten tydzień :idea: :wink:

pzdr all :516:

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

ten EURCAD nieźle Cię załatwił ;) szansa na powrót do 1.47, a może nawet 1.4450 jest, ale ja bym już więcej pozycji bez SL nie ryzykował bo to jawne igranie z ogniem :)

Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: koalafx »

niemiaszek pisze: .....bo zawsze byki wchodzą po schodach a niedźwiedzie zjeżdżają windą....
Piekny tekst Niemiaszku :-) - Az sobie zapisalem :-)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

tak sobie patrzę na eurcad to pejsy kropkę nad "i" postawili dzisiaj i zamknięcie nie powinno być powyżej WR3 1.4964 :idea: :!:

jedno co jest pewne po takim tygodniowym rajdzie, to zakres kresek w nowym tygodniu W będzie ogromny, a nawet kreski w poniedziałek będą miały spore zasięgi z D :roll:

Obrazek

ODPOWIEDZ