uciekinier
nie ma co podziwiać, bo dzisiaj kompletnie w dzień nie miałem czasu, a teraz na koniec sesji jeszcze dołożyłem do wiwatu...
tak sobie patrzę, że musieliby zrobić jednym pociągnięciem z 10 figur, żebym miał ciepło, a jednak liczę na zjazd z dwie figury od poniedziałku, gdyż mocno rozjechała się ta para...
edek rośnie - eurcad rośnie
usdcad rośnie - eurcad też rośnie
nie da się ukryć, że trend od FED(przekręcili H1) zrobili wzrostowy, ale ktoś tu nieźle ściemnia i jak to walnie to z wielkim hukiem
trochę się dałem zapędzić w kozi róg i pierwsza pozycja zostawiona na pastwę losu... poprostu ciężko jest pogodzić kilka spraw jednocześnie, więc coś musi kuleć i ewidentnie to widać
może w poniedziałek będę miał luźniej to coś poklikam, ale wydaje mi się, że dzisiejszym wystrzałem mogą mieć dość, przynajmniej na trochę odpoczynku, bo rynek jest na maxa wykupiony, a jak wiadomo każdy trend ma swój początek i koniec
na spokojnie, poczekamy, bo zawsze byki wchodzą po schodach a niedźwiedzie zjeżdżają windą....
muszę spadać, bo kończę pracę... dolecieli do F261 z MN świeczki z kwietnia, muszą postać, żeby się przeładować, więc albo tu, albo sky is the limit, bo kreski mi się skończyły na ten tydzień
pzdr all