Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
ja ugrzęzłem na tym , niestety tak sie konczy łapanie szczytów bez sl
pół biedy że to tylko mikro pozycje - nauczyłem sie niełapać górek czy dołków regularnymi wielkościami pozycji 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

lukpiasek
jak widzisz ja zostałem(ugrzązłem) na EURCAD... a było kilka pipek na pozycji, ale jak są ważniejsze sprawy to tak później wygląda
dzisiaj był sygnał na L od DR1, bo układy są ok, ale trzeba siedzieć i pilnować, żeby zająć pozycję w porę...
nie mam parcia, więc na spokojnie się wyrobi, ale trzeba na to czasu, a u mnie z czasem jak na lekarstwo, więc kwadratura koła

jak widzisz ja zostałem(ugrzązłem) na EURCAD... a było kilka pipek na pozycji, ale jak są ważniejsze sprawy to tak później wygląda
dzisiaj był sygnał na L od DR1, bo układy są ok, ale trzeba siedzieć i pilnować, żeby zająć pozycję w porę...
nie mam parcia, więc na spokojnie się wyrobi, ale trzeba na to czasu, a u mnie z czasem jak na lekarstwo, więc kwadratura koła
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
nie znam sie na tych egzotycznych crosach ale ja liczę że moje pozycje jeszcze dziś wsystkie będą na plus 
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

nie trzeba się znać, bo wszycho chodzi w ramach tego samego schematulukpiasek pisze:nie znam sie na tych egzotycznych crosach ale ja liczę że moje pozycje jeszcze dziś wsystkie będą na plus
a o to dlaczego łapałem ten szczyt
taka luźna wróżba no ale gdyby mi te mikro zaćwierkały znaczy że niżej można wchodzić za wyższe nominały
tak patrzac na e/cad to chyba mocno podobnie skorelowane z moim e/a ?
tak patrzac na e/cad to chyba mocno podobnie skorelowane z moim e/a ?
- uciekinier
- Pasjonat

Niemiszek jestem pełen podziwu w Twoją wielką wiarę w kanadyjczyka, jeśli wyjdziesz z tego bez szwanku to będzie to mistrzostwo świata w wychodzeniu z opresji. Nie piszę tego złośliwie lecz wyłącznie dlatego że w pewnym sensie jestem w bardzo podobnej sytuacji lecz na innej parze
, ciekawi mnie też jaki masz ewentualny plan na wygrzebanie się z tego minusa
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

uciekinier
nie ma co podziwiać, bo dzisiaj kompletnie w dzień nie miałem czasu, a teraz na koniec sesji jeszcze dołożyłem do wiwatu...
tak sobie patrzę, że musieliby zrobić jednym pociągnięciem z 10 figur, żebym miał ciepło, a jednak liczę na zjazd z dwie figury od poniedziałku, gdyż mocno rozjechała się ta para...
edek rośnie - eurcad rośnie
usdcad rośnie - eurcad też rośnie
nie da się ukryć, że trend od FED(przekręcili H1) zrobili wzrostowy, ale ktoś tu nieźle ściemnia i jak to walnie to z wielkim hukiem
trochę się dałem zapędzić w kozi róg i pierwsza pozycja zostawiona na pastwę losu... poprostu ciężko jest pogodzić kilka spraw jednocześnie, więc coś musi kuleć i ewidentnie to widać
może w poniedziałek będę miał luźniej to coś poklikam, ale wydaje mi się, że dzisiejszym wystrzałem mogą mieć dość, przynajmniej na trochę odpoczynku, bo rynek jest na maxa wykupiony, a jak wiadomo każdy trend ma swój początek i koniec
na spokojnie, poczekamy, bo zawsze byki wchodzą po schodach a niedźwiedzie zjeżdżają windą....
muszę spadać, bo kończę pracę... dolecieli do F261 z MN świeczki z kwietnia, muszą postać, żeby się przeładować, więc albo tu, albo sky is the limit, bo kreski mi się skończyły na ten tydzień
pzdr all
nie ma co podziwiać, bo dzisiaj kompletnie w dzień nie miałem czasu, a teraz na koniec sesji jeszcze dołożyłem do wiwatu...
tak sobie patrzę, że musieliby zrobić jednym pociągnięciem z 10 figur, żebym miał ciepło, a jednak liczę na zjazd z dwie figury od poniedziałku, gdyż mocno rozjechała się ta para...
edek rośnie - eurcad rośnie
usdcad rośnie - eurcad też rośnie
nie da się ukryć, że trend od FED(przekręcili H1) zrobili wzrostowy, ale ktoś tu nieźle ściemnia i jak to walnie to z wielkim hukiem
trochę się dałem zapędzić w kozi róg i pierwsza pozycja zostawiona na pastwę losu... poprostu ciężko jest pogodzić kilka spraw jednocześnie, więc coś musi kuleć i ewidentnie to widać
może w poniedziałek będę miał luźniej to coś poklikam, ale wydaje mi się, że dzisiejszym wystrzałem mogą mieć dość, przynajmniej na trochę odpoczynku, bo rynek jest na maxa wykupiony, a jak wiadomo każdy trend ma swój początek i koniec
na spokojnie, poczekamy, bo zawsze byki wchodzą po schodach a niedźwiedzie zjeżdżają windą....
muszę spadać, bo kończę pracę... dolecieli do F261 z MN świeczki z kwietnia, muszą postać, żeby się przeładować, więc albo tu, albo sky is the limit, bo kreski mi się skończyły na ten tydzień
pzdr all
ten EURCAD nieźle Cię załatwił
szansa na powrót do 1.47, a może nawet 1.4450 jest, ale ja bym już więcej pozycji bez SL nie ryzykował bo to jawne igranie z ogniem 
Piekny tekst Niemiaszkuniemiaszek pisze: .....bo zawsze byki wchodzą po schodach a niedźwiedzie zjeżdżają windą....
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

tak sobie patrzę na eurcad to pejsy kropkę nad "i" postawili dzisiaj i zamknięcie nie powinno być powyżej WR3 1.4964
jedno co jest pewne po takim tygodniowym rajdzie, to zakres kresek w nowym tygodniu W będzie ogromny, a nawet kreski w poniedziałek będą miały spore zasięgi z D

jedno co jest pewne po takim tygodniowym rajdzie, to zakres kresek w nowym tygodniu W będzie ogromny, a nawet kreski w poniedziałek będą miały spore zasięgi z D