JForex

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: JForex

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Witaj,

Kolorystykę zmienia się przy dodawaniu wskaźnika lub później można ją edytować we właściwościach ale widzę, że obecnie coś tu nie działa i Ichi nie reaguje na zmiany. Zgłoszę im to. Musiało się wywalić przy jakiejś aktualizacji.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

fornawi
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: fornawi »

Używam tej platformy od kilku lat ale ostatnio nie wyświetla mi wizualizacji zleceń na wykresie oraz w menu pozycji pod prawym przyciskiem jest tylko "zamknij pozycję" i "zamknij wybrane" ? Na dwóch różnych komputerach i systemach jest tak samo. Czy u was też tak jest.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Witaj, najlepiej zgłosić to bezpośrednio do Dukascopy na info@dukascopy.com lub .eu. Może coś poradzą...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

krystian74
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krystian74 »

Dukascopy udostępnił nową wersję platformy na koncie real. Moje pytanie do czego służy przycisk "Przeładuj" niby to działa jak odśwież stronę. Zapytam bo nie jestem pewien.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

krystian74 pisze:Dukascopy udostępnił nową wersję platformy na koncie real. Moje pytanie do czego służy przycisk "Przeładuj" niby to działa jak odśwież stronę. Zapytam bo nie jestem pewien.
Właśnie miałem pytać. Zniknęła mi połowa motywów. Dostęp do skonfigurowanych instrumentów z górnej belki jak dla mnie utrudniony. Wykresy po załadowaniu trzeba najpierw ręcznie przewinąć żeby zadziałał shift....

-- Dodano: 12 lip 2015, 16:12 --

No i dupa. Muszę od nowa wszystko konfigurować tyle, że nie mam wszystkich dostępnych instrumentów :d
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

havk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: havk »

Mi tam wlasciwie to pasuje. Tworzenie nowych zakladek w oknie moze byc calkiem przydatne ale kolejnosc przyciskow powinna byc inna bo wedlug mnie gdyby mogli tworzyc sobie statystyki to na pewno "select custom range" nie jest uzywana tak czesto.

Dla tych ktorzy jeszcze tego nie zauwazyli. Modyfikacja okienek z wykresami

https://www.youtube.com/watch?v=V4_8crK ... e=youtu.be

pozdrawiam

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Coś się odetkało i mam już swoje instrumenty. Co do zmian wizualnych. Można m.in. zmieniać kolejność instrumentu na belce oraz jak pisał/nagrał kolega układać sobie dowolnie instrumenty na pulpicie roboczym. Brakuje mi motywu blue and white ale od czego ma się możliwość edycji. Generalnie zmiany na plus.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Poszukuję wskaźnika, który rysowałby mi formacje harmoniczne. Poratuje ktoś? :)

bizmaker25
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: bizmaker25 »

Witam. Właśnie zaczynam przygodę z ta platformą. Gdzie mogę znaleźć wyniki (historię) zamkniętych pozycji ?

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

bizmaker25 pisze:Witam. Właśnie zaczynam przygodę z ta platformą. Gdzie mogę znaleźć wyniki (historię) zamkniętych pozycji ?

ODPOWIEDZ