Przecież zarzuty nie były do Ciebie tylko do highenda... Jeżeli jednak poczułeś sie urażony to cos w tym jest.brokuly pisze:Nowy123 pisze:Nowy123 pisze:wdze ze sie nic nie zmenilo tutaj
kabaret trwa
piszesz malo wiesz zgoda z tym
zobacz ile analiz sie sprawdza a ile nie gdzie ja temu mitomanowi wytykam bledy ????? tylko mowie by podal argument setup co kolwiek dla czego L na surowcach - tak trudno to zrozumieć gdy piszesz od wczoraj by nie łapać L ten wyskakuje z tekstami dla jakiego broka pracuje![]()
bez poparcia hahahaha no tak bo sobie analizy robie od tak dla zabawy i dla tego spędzam tyle czas nad wykresami by sobie tak spedzac dla zabawy hahahhaha dla tego podaje je przed faktem a wczoraj piszac ze jeszcze czas na jedna UP na edku a pozniej pisalem o abc
rece opadaj ja sie co nie ktorych czyta
podaj choc dwa Setupy wykres przed fakt ktory sie sprawdza OK ???? czekam
Do Ciebie nic nie mam... Prócz tego ze od razu każda konfrontacje z Twoimi sygnałami traktujesz jako osobisty atak w Twija dumę i ego.
Psychologia obrotu dotyczy nie tylko aspektów samej gry jak i ogólnie rozumianej siły spokoju. Także wyluzuj
Poza tym nie mam zamiaru nic nikomu udowadniać bo nie jesteście dla mnie zadnymi autorytetami czy wyznacznikami.[/quote]
a to przepaszam
to nie atak ale niezdzierze i jestem uczulony jesli slysze takie cos lub gdy sie dobrze radzi a slysze jakies zarzuty ze pracuje dla broka lub inne wyciagniete z kontekstu zdania ne podajac calosci