DayTrading: Środa 12.08.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 sie 2015, 00:00

Wzrost
9
39%
Bez zmian
6
26%
Spadek
8
35%

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 12.08.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

brokuly pisze:
Nowy123 pisze:
Nowy123 pisze:wdze ze sie nic nie zmenilo tutaj

:D kabaret trwa :)

piszesz malo wiesz zgoda z tym

zobacz ile analiz sie sprawdza a ile nie gdzie ja temu mitomanowi wytykam bledy ????? tylko mowie by podal argument setup co kolwiek dla czego L na surowcach - tak trudno to zrozumieć gdy piszesz od wczoraj by nie łapać L ten wyskakuje z tekstami dla jakiego broka pracuje :lol:

bez poparcia hahahaha no tak bo sobie analizy robie od tak dla zabawy i dla tego spędzam tyle czas nad wykresami by sobie tak spedzac dla zabawy hahahhaha dla tego podaje je przed faktem a wczoraj piszac ze jeszcze czas na jedna UP na edku a pozniej pisalem o abc

rece opadaj ja sie co nie ktorych czyta

podaj choc dwa Setupy wykres przed fakt ktory sie sprawdza OK ???? czekam
Przecież zarzuty nie były do Ciebie tylko do highenda... Jeżeli jednak poczułeś sie urażony to cos w tym jest.
Do Ciebie nic nie mam... Prócz tego ze od razu każda konfrontacje z Twoimi sygnałami traktujesz jako osobisty atak w Twija dumę i ego.
Psychologia obrotu dotyczy nie tylko aspektów samej gry jak i ogólnie rozumianej siły spokoju. Także wyluzuj

Poza tym nie mam zamiaru nic nikomu udowadniać bo nie jesteście dla mnie zadnymi autorytetami czy wyznacznikami.[/quote]

a to przepaszam

to nie atak ale niezdzierze i jestem uczulony jesli slysze takie cos lub gdy sie dobrze radzi a slysze jakies zarzuty ze pracuje dla broka lub inne wyciagniete z kontekstu zdania ne podajac calosci

ZbychuM
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ZbychuM »

Nowy, jeszcze tylko 15 postów :d

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

a jak ktoś wierzy, że to działa to polecam wykres MONTHLY kangura....
świeca (również biała...) z dnia 2011.07.01 - to jest szczyt na poziomie 1.107 kangura...
i na tej świecy namalować FIBO spadkowe również od F0 do F61.8.... i poobserwować poziomy 161, 261 i... szczególnie interesujący poziom 423 = 0.72 ;)
Kto nie wierzy, że to działa - rozumiem... :)
tak samo można malować na M1... M15... H1... H4 .... itp ;)

It's simply MAGIC ;) możecie nazywać to "heretyk" - wolna wola ;)

ale możecie mi mówić: "wykrywacz zmian trendów" - nie obrażę się :p
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Zolo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Zolo »

Ty Highend naciągasz ludzi jak dobry anal... Wczoraj Ci pisałem bierz S na KGHM, a Ty swoje, że miedź do góry, że grubasy kupują bez opamiętania itd. To mnie strasznie zaciekawiło i twierdzę, że albo się nie znasz albo naciągasz. Lepszego miejsca niż wczoraj na spadki nie można sobie było wymarzyć przy spadających rynkach na świecie, słabnącej miedzi, spadającej parze USDPLN bo w dolarach KGHM tą miedź sprzedaje. Korelacja jest dla tej firmy istotna, że przy spadających cenach miedzi jak dolar umacnia się do złotego to zysk jest podobny. I jeszcze jedno. Z tego co zauważyłem to tylko parę osób tak bardzo obnosi się, że coś trafiło! Po co?

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

na kabelku chyba idzie atak na 1.57 to edzio cos ala 1.12 wyskoczy ciekawy dzień sie zapowiada

a na audusd świeczka daily niedługo wybije wczorajszy szczyt i zrobi sie objęcie hossy :)
Ostatnio zmieniony 12 sie 2015, 13:23 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Zolo pisze:Ty Highend naciągasz ludzi jak dobry anal... Wczoraj Ci pisałem bierz S na KGHM, a Ty swoje, że miedź do góry, że grubasy kupują bez opamiętania itd.
chwileczkę. Pisałem, że grubasy kupowały BANKI.
a co do KGHM to pisałem, że ja bym brał S jeśli spadnie poniżej 83. Wcale nie negowałem S teraz - po prostu wyraziłem swoje zdanie....

Mam poszukać posta i go tu przywołać? :)

-- Dodano: 12 sie 2015, 12:24 --
lukpiasek pisze:na kabelku chyba idzie atak na 1.57 to edzio cos ala 1.12 wyskoczy ciekawy dzień sie zapowiada

a na audusd świeczka daily niedługo wybije wczorajszy szczyt i zrobi sie objęcie hossy :)
ale ludzie nadal tego nie widzą..... :) nie wiem ... może zaczną jeszcze S pakować?
czytanie wykresu to nic trudnego.

-- Dodano: 12 sie 2015, 12:27 --

0.736 kangur opór i będzie cofka ;) dopiero jak przebiją to UP po same jaja ;)
oporem jest pivot wczorajszej świecy daily....

Awatar użytkownika
Zolo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Zolo »

Myślisz, że grubasy biorą taaaaki zaciąg na nasz wig banki na kilka dni? Hmmm

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

uciekinier pisze:Bloomberg donosi, że jutro o 03:15 czasu polskiego czeka nas konferencja Banku Chin dotycząca dewaluacji Yuana. Tymczasem Reuters informuje, że Chiny mogą całkowicie zdewaluować CNY o 10%.

Za to WSJ poinformowało, że Bank Chin nakazuje państwowym bankom sprzedaż USD.

Ciekawe jak edward na to zareaguje ? Możliwe "szczytowanie" edka na 1,1450 :mrgreen:

No to nie będzie podwyżek stóp w USA....Jelonce te chiny spadły z nieba, ma wymówke. Bedzie QE i inflacja :mrgreen:

Okzauje sie ,że chińczycy nie chcą całe życie zapieprzać za miske ryżu i USAńcy nie mogą kupować wszystkiego w nieskończonoąśćza papier i zieloną farbe :P:P:P :564:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Zolo pisze:Myślisz, że grubasy biorą taaaaki zaciąg na nasz wig banki na kilka dni? Hmmm
Nie wiem. Wolumen byl ogromny wtedy.
Trend na indeksach mamy jak widac.
Pokazywalem PKO BP ze niby wyszedl dolek.
Zobaczymy co bedzie... moze wig20 sie rozrusza i zacznie chodzic jak dax ;)

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

14:30 USD
FOMC Member Dudley Speaks

ostatnio któryś coś palnął i 100p dolar sie umocnił czy teraz bedzie tak samo czy odwrotnie
ja stawiam 1.1250 :) może nawet 1.13 za kilka godzin
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Zablokowany