DayTrading: Wtorek 21.07.2015
Re: DayTrading: Wtorek 21.07.2015
Sprawdziłylutek pisze:przepowiednie hihenda sie nie sprawdzily eur\gbp piknie do góry i tak to wyglada

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
You welcomecytrynek pisze:Sprawdziłylutek pisze:przepowiednie hihenda sie nie sprawdzily eur\gbp piknie do góry i tak to wygladaIdeał antywskaźnik

a jakbyś dokładnie czytał to strone wcześniej napisałem, że zmieniłem zdanie co do edka. Przed wybiciem.
Tylko krowa zdania nie zmienia...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
smieszny cłowieczek, pisze aby pisać , o tyle kieruje się innymi opiniami, e zawsze chce pod prąd , jest to charakterystyczne dla przemądrzałych cienihighend pisze:You welcomecytrynek pisze:Sprawdziłylutek pisze:przepowiednie hihenda sie nie sprawdzily eur\gbp piknie do góry i tak to wygladaIdeał antywskaźnik
a jakbyś dokładnie czytał to strone wcześniej napisałem, że zmieniłem zdanie co do edka. Przed wybiciem.
Tylko krowa zdania nie zmienia...
każdy pisze własną miarą.....libres pisze: smieszny cłowieczek, pisze aby pisać , o tyle kieruje się innymi opiniami, e zawsze chce pod prąd , jest to charakterystyczne dla przemądrzałych cieni
od teraz zatem żegnam was.
będę czasami pisał w jurnalu, a tu już nie

nie wiem czy można to powiązać ale kiedyś DT liczył 20-30 stron , teraz gdy piszą goście pokroju jak powyżej czyli maca na bieżąco w głowach DT ma 5-7 stron:) a może to przez wakacje
)

- uciekinier
- Pasjonat
Tylko nie zmieniaj zdania na następnej stroniehighend pisze:każdy pisze własną miarą.....libres pisze: smieszny cłowieczek, pisze aby pisać , o tyle kieruje się innymi opiniami, e zawsze chce pod prąd , jest to charakterystyczne dla przemądrzałych cieni
od teraz zatem żegnam was.
będę czasami pisał w jurnalu, a tu już nie
szkoda czasu.

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Citi w poniedziałek rekomendowało sel audusd, buy gbpaud, .. ładnie kasy wrzucili
we wtorek klienci 250 pipsow lower ..

To mój naprawdę ostatni wpis na forum DT. Pamiętacie Dadasa?
On też stąd poszedł. Właśnie dlatego.
Wpadnę tu jeszcze tylko po to aby dokończyć zakład z Żabą.
Czy to on będzie zwyciężcą (edek 1.04), czy ja (edek 1.20).
tymczasem.
On też stąd poszedł. Właśnie dlatego.
Wpadnę tu jeszcze tylko po to aby dokończyć zakład z Żabą.
Czy to on będzie zwyciężcą (edek 1.04), czy ja (edek 1.20).

Dax D1
https://charts.mql5.com/8/383/ger30cash ... int-of.png
IMHO leci gdzieś do 11530, potem się zobaczy.
https://charts.mql5.com/8/383/ger30cash ... int-of.png
IMHO leci gdzieś do 11530, potem się zobaczy.