DayTrading: Wtorek 21.07.2015
Re: DayTrading: Wtorek 21.07.2015
A co wy na takie coś?
Gdybam jak każdy tutaj.
Gdybam jak każdy tutaj.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VSA
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
A są ku temu podstawy fundamentalne ?
Ja widzę powolne spadki lub przynajmniej horyzont.
Ja widzę powolne spadki lub przynajmniej horyzont.
Zwyciężają tylko cierpliwi.
- atlanticos
- Maniak
Albo jesteś Piotr Mleczko albo wrzucasz nie swoje analizycoolcov pisze:A co wy na takie coś?
Gdybam jak każdy tutaj.

http://comparic.pl/szukamy-analizujemy- ... 0-07-2015/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
No to teraz kolega coolcov będzie musiał lecieć do autora prognozy po wyjaśnienia ;-)
Nie no, wykres wygląda czytelnie. Autor przewiduje umocnienie euro względem usd.13ty Stochastyk pisze:No to teraz kolega coolcov będzie musiał lecieć do autora prognozy po wyjaśnienia ;-)

The only way is up
- atlanticos
- Maniak
albo osłabienie usd względem euroTsunamiPL pisze:Nie no, wykres wygląda czytelnie. Autor przewiduje umocnienie euro względem usd.13ty Stochastyk pisze:No to teraz kolega coolcov będzie musiał lecieć do autora prognozy po wyjaśnienia ;-)

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Nieprawda.13ty Stochastyk pisze:No to teraz kolega coolcov będzie musiał lecieć do autora prognozy po wyjaśnienia ;-)
Oczywiście że nie wrzuciłem swojej analizy, ponieważ nie zajmuję się falami i nawet nie do końca potrafię.
A jeśli kolega pyta, czy są ku temu fundamenty, to chcę Ci powiedzieć, że nie ma to znaczenia.
Spójrz, że raz na dobrych danych SM sprzedają a raz kupują. Fundamenty są tylko wykorzystywane do budowania wykresów , a nie tak jak większość sądzi że wykresy są rysowane "dlatego, że fundamenty były taklie a nie takie".
Wyjaśnienie się zawsze dobierze.
VSA różni się tym od innych metod, że nikt z nas nie zwraca uwagi na fundamenty.
Dziś rano napisałem, że bedzie teraz rosło? I co rośnie, czy spada? Chyba że nie dowidzę..
VSA
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Dłuższe ruchy opierają się na fundamentach albo przekonaniu co do kształtowania się fundamentów w przyszłości ;-)TsunamiPL pisze:Nie no, wykres wygląda czytelnie. Autor przewiduje umocnienie euro względem usd.13ty Stochastyk pisze:No to teraz kolega coolcov będzie musiał lecieć do autora prognozy po wyjaśnienia ;-)
I to mnie interesuje ... a nie gdybanie na podstawie fal ... z którymi zawsze jest ten problem, że można je oznaczyć inaczej i to kompletnie zmieni postać rzeczy ;-)
coolcov umiesciles analize w poscie ze to jest Twoje nigdzie nie bylo ze analiza nalezy do tej osoby a zrodlo jest z comparica mysle ze ban na 5 lat powinnien Cie ostudzic do takich dzialan 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Oj tam, zmieni nick i wróci za 5 minutDavidFx pisze:coolcov umiesciles analize w poscie ze to jest Twoje nigdzie nie bylo ze analiza nalezy do tej osoby a zrodlo jest z comparica mysle ze ban na 5 lat powinnien Cie ostudzic do takich dzialan

The only way is up