DayTrading: Piątek 10.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 10.07.2015
EUR/JPY 135.400
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
zaskoczyła mi ta pozycja i wygląda na to ze jest całkiem nieźle 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
zostało już tylko 20 pipsów biorąc pod uwagę H1 i luka na edku będzie domknięta
patrząc na D to luki nie widać

patrząc na D to luki nie widać

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
jakiś rollercoaster się dzieje AUD/USD było + 0,68% a po paru minutach - 0,32% 

a po co wam luki?

widać, że już się przyzwyczaili do sytuacji

widać, że już się przyzwyczaili do sytuacji

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Gdzie ty widzisz takie głupoty ? http://www.bloomberg.com/quote/AUDUSD:CURbluszczu pisze:jakiś rollercoaster się dzieje AUD/USD było + 0,68% a po paru minutach - 0,32%
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
to ciekawe czemu markets.com zmienia na 100:1rexex pisze: Z tego co wiem to ważne gdzie broker jest zarejestrowany . Wszyscy poza Polską nie mają obowiązku zmniejszać dźwigni dla polskich klientów

cyprusy nic nie muszą dźwigni zmieniać

btw. Rexex co tam grasz? pszenica, a może kawa?

-- Dodano: 12 lip 2015, 21:24 --
btw. nie udawać greka - wpisy z 2011 roku, jakże aktualne:
https://www.goldenline.pl/grupy/Gielda_ ... a,2451600/
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Czemu zmienia to nie wiem ale jeśli cypryjski to nie musi . Ogólnie zdecydowanie bawię się DT nawet na surowcach . Kawę gram patrząc na reala brazylijskiego i cierpliwie łapie ruchy po dolarze , półtora , podobnie na srebrze ( tu po 10 -15 centów ) głównie na wzrosty . Z walut najwięcej funtkiwi ( w obie strony) . Na pszenicy czekam na korektę ( okolice 540 ) , bawełne troszkę odpuściłem ale jakby przebiło 68 to może się zainteresuje . Szukam krótkich wejść większą pozycję i z reguły biorę 20-40 pipsów i całkiem fajne wyniki udaje się robićhighend pisze:to ciekawe czemu markets.com zmienia na 100:1rexex pisze: Z tego co wiem to ważne gdzie broker jest zarejestrowany . Wszyscy poza Polską nie mają obowiązku zmniejszać dźwigni dla polskich klientówto też cypryjski broker i do tego z tragiczną reputacją....
cyprusy nic nie muszą dźwigni zmieniać
btw. Rexex co tam grasz? pszenica, a może kawa?Jak się zapatrujesz? Mi pachnie bawełna na 75 target - zgodnie z wykresem co wrzucałem....
1:100 Z tego co wiem prawo to odnosi się do osób rezydujących w Polsce. Nigdzie niema chyba w tej ustawie że broker zarejestrowany w PL miałby je egzekwować wobec obcokrajowców tj rezydentów innych państw ? Trzeba doczytać sam nie wiem co tam napisali..