IForexflogopit2 pisze:
u jakiego jesteś ?
Ja zostawiam niejako przymusowo kilka pozycji, na S&P i NASDAQ, ale raczej spokojna głowa. Pożyjemy zobaczymy.
PS. Przed weekendem zmienili mi wymagane zabezpieczenie do 2% otwartych pozycji

IForexflogopit2 pisze:
u jakiego jesteś ?
Mariusz k pisze:Miłego weekenduPo świetnym tygodniu u mnie.
Na sekundy przed 22 zamknąłem 2 pozycje które wyszły na minimalny plus i zostałem z 7 otwartymi na weekend. Jak pójdzie w dobrą stronę to jadę na urlop w poniedziałek
Na go4x zarówno sl i tp jest po cenie otwarcia...aniacfiszan pisze:wszędzie pozmniejszali dźwignie, ciężko zagrać na luke, 2 tygodnie temu się udało, tydzień temu też, a dziś zmniejszyli dźwignie do 1:50 tam gdzie przed dwoma ostatnimi weekendami było 1 500...![]()
nikt nie zaliczy Ci sl jak się otworzy luką, zawsze po cenie otwarcia wtedy. Za to jak masz już tp a otworzy się po lepszej cenie to broker zaliczy zlecenie po tp.
miłego weekendu wszystkim
Ja w mam w BossaFX, i w TMS - u tego drugiego nie ma tej pierwszej swiecy, takiej jak w Bossie, ale za to jest mega lukalaranja pisze:Ta świeca w BOŚ jest mocno podejrzana, na demo jej nie ma i jestem ciekaw, jak zachowywały się na niej SL i TP (może ktoś miał pozycję na noc?), bo L na pewno się nie dało rano otworzyć.jen-yy pisze:W bossie dax otworzył sie ok 50 punktów powyżej wczorajszego zamknięcia. Dopiero pierwsza minutowa zasuwała jak pendolino.
o której luce piszesz? pokaż najlepiej - ja u siebie na dole nie widzę nic.....ZbychuM pisze:A co z luką na dole ? Ja sądzę, że ogólnie nadchodzą niespokojne czasy i Dax jeszcze nie raz zatańczy.