no... całe 60 pipsów od wczoraj do dolara sie umocnilo kiwi... kangur ciut więcej .... silne jak tury... aż z butów niedzwiedzie wyskakuja z wrażenia...highend pisze: aud rosnie w sile... nzd też... no jaja![]()
DayTrading: Piątek 10.07.2015
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 10.07.2015
Ostatnio zmieniony 10 lip 2015, 00:54 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
pik pisze:To już jest patologia. Pewnie niejedni obudzą się z kontem na 0 albo nawet na minus. Ciekawe skąd oni wzięli to 12 200 ;-)tombadger pisze: Nie mam tam konta, znajomi mają.
Tam handel jest 24H na DAX, więc pewnie rano dużo osób mocno się zdziwi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pewnie niewiele osób miało otwarte pozycje u tego broka, ale Ci to mieli krótkie na pewno zrobią im dym, bo tylko u nich była taka szpila.
highend pisze:aud rosnie w sile... nzd też... no jaja
masz cos juz to kiedy pokazywalem ze targety zrobione jakas korekta sie nalezy
bedzie ciekwy dzien
PIATEK
-- Dodano: pt 10-07-2015, 1:11 --
masakra taki broker to tragedia

masz cos juz to kiedy pokazywalem ze targety zrobione jakas korekta sie nalezy
bedzie ciekwy dzien
-- Dodano: pt 10-07-2015, 1:11 --
tombadger pisze:pik pisze:To już jest patologia. Pewnie niejedni obudzą się z kontem na 0 albo nawet na minus. Ciekawe skąd oni wzięli to 12 200 ;-)tombadger pisze: Nie mam tam konta, znajomi mają.
Tam handel jest 24H na DAX, więc pewnie rano dużo osób mocno się zdziwi.
masakra taki broker to tragedia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

kangur h1
https://www.tradingview.com/x/SJUBvgxQ/
gold d1 - chyba już wrzucałem jakiś czas temu więc dla przypomnienia
https://www.tradingview.com/x/TOqQdobk/
https://www.tradingview.com/x/SJUBvgxQ/
gold d1 - chyba już wrzucałem jakiś czas temu więc dla przypomnienia
https://www.tradingview.com/x/TOqQdobk/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Pięknie przeczyścili pozycje w City Index, ale takie rzeczy to chyba można reklamować?
Jaja z tą Grecją, najpierw robią referendum, a potem przedstawiają te same propozycje, nie ogarniam, co oni odwalają. Pewnie będzie tak, jak pisał Nowy, czyli bajki, a potem znowu to samo, czyli brak porozumienia.
Jaja z tą Grecją, najpierw robią referendum, a potem przedstawiają te same propozycje, nie ogarniam, co oni odwalają. Pewnie będzie tak, jak pisał Nowy, czyli bajki, a potem znowu to samo, czyli brak porozumienia.
Jestem ciekaw ile kasy od początku lipca stracili gracze indywidualni i jaki fundusz zarobił najwięcej. Myślę, że nawet trzeba reklamować, jeżeli komuś zamknęli pozycję powyżej 11 340.laranja pisze:Pięknie przeczyścili pozycje w City Index, ale takie rzeczy to chyba można reklamować?
PS. Myślę, że tym razem się dogadają, ale jakie to w ogóle ma znaczenie dla gospodarki Światowej?;-)
PS2. Ta giełdę w Atenach kiedyś otworzą, czy już ją całkiem zamknęli?
ponoć w Niedziele juz maja podjąć defnttywnie decyzje w ta lub w tak mówiła Melker później Junker a na końcu klaun i marionetka Melker TUSEKlaranja pisze:Pięknie przeczyścili pozycje w City Index, ale takie rzeczy to chyba można reklamować?
pik pisze:Pewnie niewiele osób miało otwarte pozycje u tego broka, ale Ci to mieli krótkie na pewno zrobią im dym, bo tylko u nich była taka szpila.
a ja zamknąłem L na dax o 21:54 ;(((
ale byłbym zarobiony za pół godziny - lekko 200p luka będzie
atlanticos pisze:no... całe 60 pipsów od wczoraj do dolara sie umocnilo kiwi... kangur ciut więcej .... silne jak tury... aż z butów niedzwiedzie wyskakuja z wrażenia...highend pisze: aud rosnie w sile... nzd też... no jaja![]()
nie wiem czy już trendu nie zmienili
![]()
![]()
skoro gardzisz 100-ma pipsami (od 0.665 do 0.675 na kiwi)... to spoko...
jednak widać osłabianie dolara... heh
edek urósł, usd/pln spada - troche nijak sie to ma do wzrostow usd/pln na 4.02 co pisałem. No chyba, że to przed nami....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami