no... całe 60 pipsów od wczoraj do dolara sie umocnilo kiwi... kangur ciut więcej .... silne jak tury... aż z butów niedzwiedzie wyskakuja z wrażenia...highend pisze: aud rosnie w sile... nzd też... no jaja![]()

no... całe 60 pipsów od wczoraj do dolara sie umocnilo kiwi... kangur ciut więcej .... silne jak tury... aż z butów niedzwiedzie wyskakuja z wrażenia...highend pisze: aud rosnie w sile... nzd też... no jaja![]()
pik pisze:To już jest patologia. Pewnie niejedni obudzą się z kontem na 0 albo nawet na minus. Ciekawe skąd oni wzięli to 12 200 ;-)tombadger pisze: Nie mam tam konta, znajomi mają.
Tam handel jest 24H na DAX, więc pewnie rano dużo osób mocno się zdziwi.
tombadger pisze:pik pisze:To już jest patologia. Pewnie niejedni obudzą się z kontem na 0 albo nawet na minus. Ciekawe skąd oni wzięli to 12 200 ;-)tombadger pisze: Nie mam tam konta, znajomi mają.
Tam handel jest 24H na DAX, więc pewnie rano dużo osób mocno się zdziwi.
Jestem ciekaw ile kasy od początku lipca stracili gracze indywidualni i jaki fundusz zarobił najwięcej. Myślę, że nawet trzeba reklamować, jeżeli komuś zamknęli pozycję powyżej 11 340.laranja pisze:Pięknie przeczyścili pozycje w City Index, ale takie rzeczy to chyba można reklamować?
Jaja z tą Grecją, najpierw robią referendum, a potem przedstawiają te same propozycje, nie ogarniam, co oni odwalają. Pewnie będzie tak, jak pisał Nowy, czyli bajki, a potem znowu to samo, czyli brak porozumienia.
ponoć w Niedziele juz maja podjąć defnttywnie decyzje w ta lub w tak mówiła Melker później Junker a na końcu klaun i marionetka Melker TUSEKlaranja pisze:Pięknie przeczyścili pozycje w City Index, ale takie rzeczy to chyba można reklamować?
Jaja z tą Grecją, najpierw robią referendum, a potem przedstawiają te same propozycje, nie ogarniam, co oni odwalają. Pewnie będzie tak, jak pisał Nowy, czyli bajki, a potem znowu to samo, czyli brak porozumienia.
pik pisze:Pewnie niewiele osób miało otwarte pozycje u tego broka, ale Ci to mieli krótkie na pewno zrobią im dym, bo tylko u nich była taka szpila.
atlanticos pisze:no... całe 60 pipsów od wczoraj do dolara sie umocnilo kiwi... kangur ciut więcej .... silne jak tury... aż z butów niedzwiedzie wyskakuja z wrażenia...highend pisze: aud rosnie w sile... nzd też... no jaja![]()
nie wiem czy już trendu nie zmienili
![]()
![]()