DayTrading: Piątek 03.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 03.07.2015
Panowie
gra zespołowa popłaca

Wysiadłem...dla mnie weekend . Dobra robota panowie

Ja na S od 105.... TP na 055... po co kombinowaćhomar pisze:kurde odpuśćie jakieś świeczki i młotki w takie dni!!! chyba , że na delikatny skalp... dziś rynek jest układany przez dużych i AT nie musi się sprawdzić. WŁączcie myślenie... preferencja Sek i tyle. Część ludzi sprzedaje akcje jak media szumią o Grecji a fundy nawet jak nie chcą ich wywalać by nie zbić kursu to zabezpieczają krótkimi kontraktami... zwały nie zrobią raczej, nazwać to można upychaniem kontrolowanym... na małej płynności podnoszą kurs a potem powoli upychają. Oczywiście różnie może być ale mówimy o prawdopodobieństwie. W sumie Jesteśmy c.a. w połowie zakresu ruchu po poniedziałkowej luce, jak na taką checę z Grecją czy spadek o kilka % w tydzień to dużo? NIe, normalna rzecz.. więc prawdziwe problemy, które moga wyjść przy okazji Grecji nie są w cenach i tyle. Raczej zejdziemy kilka100 w dół niż w góręshogomad pisze:Na m15 swieca wyglada ładnie...też wziałem L ki na DAX. Martwie sie teraz ,że to zbyt oczywiste..lol. Oby grubasy nie przeszły sie po nasze stopy......tfuuuu
Ale timing

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Też już chciałem wyjść, ale jeszcze zaczekam. W tym tygodniu i tak już jestem na dużym plusie, więc mogę zaryzykować na koniec. Miłego weekendu i oby kolejny tydzień był równie udany ;-)shogomad pisze:Wysiadłem...dla mnie weekend . Dobra robota panowie![]()
![]()
![]()
Banda chamów.....
Konczę na dziś, współpraca ciekawa
Idę na wekeend nieco smutny bo sam sobie szkodę robię.
Adios
Konczę na dziś, współpraca ciekawa

Idę na wekeend nieco smutny bo sam sobie szkodę robię.
Adios
Mi się wydaje, że dziś będą odbijali się od linii wsparcia bez większych ruchów. Czas dla scalpelów. A po referendum albo rura na zamknięcie luki z poniedziałku albo przebicie wsparć i ryura w dół. Chyba ameryki nie odkryłem ale lepiej już dziś bez pozycji. Pozdro:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kurde zastanawiam sie czy jeszcze jednej L nie przypakować w okolicach 11078....mają rozmach s....y 
Z drgiej strony taki piękny dzień, może lepiej już nie kusić losu

Z drgiej strony taki piękny dzień, może lepiej już nie kusić losu

o to toZolo pisze:Mi się wydaje, że dziś będą odbijali się od linii wsparcia bez większych ruchów. Czas dla scalpelów. A po referendum albo rura na zamknięcie luki z poniedziałku albo przebicie wsparć i ryura w dół. Chyba ameryki nie odkryłem ale lepiej już dziś bez pozycji. Pozdro:)

zostaną pewnie w środku a w Pn jeśli zwalą to raczej max do minimów luki z poniedziałku... po to zostawili miejsce by nie przewalić tego wsparcia bo byłby armagedon. Tu już na rynku jest nie tylko gorący kapitał i bangsterzy ale też Merkel i banki centralne. Jestem pewien, że pilnują ramek. Udanego weekendu.
i kto tu kosi kasęshogomad pisze:Ale timing![]()
![]()
![]()

... wyluzuj Zuza warkocze ...