FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

astra
Pasjonat
Pasjonat

Re: FxPro (ECN) - wątek II

Nieprzeczytany post autor: astra »

Bieżące są ok, ale w analizach historia czasem się przydaje ;-)
Niektórych wykresów na demo na TF daily w ogóle nie można analizować, bo jest zaledwie kilka, kilkanaście świeczek :-( Prosiłbym tez o zgłoszenie tego problemu.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Z tym może być gorszy problem, bo możliwe, że nie mają skąd wziąć historii odpowiedniej jakości do wbicia w platformę (a to pewnie też kosztuje). Te bad ticki można zlikwidować nawet ręcznie i najważniejsze, że bieżąca historia jest OK, bo nie ma obaw, że wywali nam transakcje. Jak czegoś się dowiem to dam znać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Adamm178
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Adamm178 »

Mam pytanie odnoscie platformy demo cTradera. Czy bledy zwiazane z wyswietlaniem swiec na interwalach D1 i W1 zostana naprawione ? Ubytki sa w ostatnim czasie dosyc spore, brak calych swiec albo otwieranie weekly po cenie z kosmosu, moze sie czepiam ale to dla mnie wazne. Pisalem do fxpro, jak narazie cisza. Moze wprowadzaja znow cos wiekszego i stad to zamieszanie, wiadomo ze demo to czesto poligon doswiadczalny...probowalem wrocic na mt4 ale juz sie chyba nie odzwyczaje od cTradera ;)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Witaj,

Podeślij mi konkretny screen z dema to sprawdzę jak to wygląda na realu cTradera, bo tak jak mówisz, może być tak, że to efekt eksperymentów ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

Witam

Zrobiłem wczoraj wpłatę na FX pro przez SKRILL i dostałem komunikat ,że okey , teraz mam czekać na weryfikacje tej wpłaty , dziwne , bo SKRILEM generalnie wplata jest akceptowana natychmiast a tu , akceptacje miałem dziś rano .

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Darooo pisze:Witam

Zrobiłem wczoraj wpłatę na FX pro przez SKRILL i dostałem komunikat ,że okey , teraz mam czekać na weryfikacje tej wpłaty , dziwne , bo SKRILEM generalnie wplata jest akceptowana natychmiast a tu , akceptacje miałem dziś rano .
generalnie akcept to kilka minut, chyba że Kolega robił wpłatę po godz. 24. U innych broków jest natychmiast bo robi to automat a ty musi zatwierdzić człowiek. Może ktoś tam przysnął na chwilę :D

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Wykres inny niż gdziekolwiek indziej :/ Why?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Jeśli to demo to od razu mówię, że są spore różnice w feedzie między demem a realem. Natomiast jeśli to z konta rzeczywistego to podeślij mi na PW co dokładnie się różni i zwrócę im uwagę..
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

raposo pisze:Jeśli to demo to od razu mówię, że są spore różnice w feedzie między demem a realem. Natomiast jeśli to z konta rzeczywistego to podeślij mi na PW co dokładnie się różni i zwrócę im uwagę..
Real. Spójrz na dowolnego broka i wygląd świec. Na FX Pro luka nie jest domknięta :P
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Ok już widzę. Tyle, że masz jakąś dziwną lukę ;). Zobacz sobie na cenę sprzed luki, a bardziej na datę. Nie masz dociągniętych danych - odśwież wykres, otwórz go na nowo, zrestetuj platformę, ogólnie pokombinuj ;). U mnie na realu jest OK - screen:
http://fxpro.ctrader.com/c/9tSyn
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ