Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Zmniejsza ale dopiero przy kwotach 7-cyfrowych
. I pierwszym progiem jest zmniejszenie lewaru do 1:100.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
To jestem już za półmetkiem (mam cztery cyfry)
Mówimy o kwotach siedmiocyfrowych w złotych, dolarach? Bo chyba ma to znaczenie? No i... 1:100, a więc dla Polaków przekroczenie tego pierwszego progu nic nie zmienia.
Wrócimy do tematu, gdy zbobędę trzy brakujące cyferki!

Wrócimy do tematu, gdy zbobędę trzy brakujące cyferki!
Myślę, że w obecnych okolicznościach jednak waluta konta nie ma tu większego znaczenia...
Oczywiście zastrzegając, że na pewno nie mówimy tu o jenach i dolarach zimbwabwańskich.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy na platformie jforex jest narzędzie rysowania linii trendu pod kątem? Jeśli tak, to gdzie bo nie mogę znaleźć..
Z góry dzięki za odpowiedź.

Ja stosuję krótką linię.alexi13 pisze:Czy na platformie jforex jest narzędzie rysowania linii trendu pod kątem? Jeśli tak, to gdzie bo nie mogę znaleźć..![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
A gdzie mogę ustawić kąt dla tej linii?
Linię trendu rysujesz odręcznie. Dla trendu spadkowego po szczytach a dla rosnącego po dołkach.alexi13 pisze:A gdzie mogę ustawić kąt dla tej linii?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Potrzebuję konkretne narzędzie, które w MT4 nosi nazwę - "Linia trendu pod kątem", a w cTraderze - "Promień".
Czy znajdę coś takiego w jForex?
Czy znajdę coś takiego w jForex?
Witaj,
Niestety w JForex niczego takiego nie widzę. Może gdzieś w sieci zalega coś niestandardowego ale wstępnie przejrzałem i nie widziałem.
Niestety w JForex niczego takiego nie widzę. Może gdzieś w sieci zalega coś niestandardowego ale wstępnie przejrzałem i nie widziałem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Od kilku dni (na DEMO) co jakiś czas:
- JForex przestaje odświeżać wykresy,
- aktualna data i godzina, widoczna w aplikacji w prawym, górnym rogu wyświetlana jest w kolorze czerwonym (normalnie jest w czarnym),
- status aplikacji (zielony kwadracik w dolnym, prawym rogu) jest ciągle "Połączony"
- i nie ma żadnego komunikatu, aby miało miejsce jakiekolwiek rozłączenie.
W takiej sytuacji nie działa opcja "Połącz ponownie". Nie pomaga także zmiana waloru wykresu.
Jedyne co działa to zamknięcie JForex i ponowne uruchomienie.
Czy też tak macie ? Czy to jakiś bug, czy może wynika to z nieznanych mi, nowych ustawień aplikacji, typu "rozłącz gdy aplikacja nieaktywna przez X min" ?
- JForex przestaje odświeżać wykresy,
- aktualna data i godzina, widoczna w aplikacji w prawym, górnym rogu wyświetlana jest w kolorze czerwonym (normalnie jest w czarnym),
- status aplikacji (zielony kwadracik w dolnym, prawym rogu) jest ciągle "Połączony"
- i nie ma żadnego komunikatu, aby miało miejsce jakiekolwiek rozłączenie.
W takiej sytuacji nie działa opcja "Połącz ponownie". Nie pomaga także zmiana waloru wykresu.
Jedyne co działa to zamknięcie JForex i ponowne uruchomienie.
Czy też tak macie ? Czy to jakiś bug, czy może wynika to z nieznanych mi, nowych ustawień aplikacji, typu "rozłącz gdy aplikacja nieaktywna przez X min" ?