IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

MarcinPOL pisze:Witam wszystkich,

Broker IronFx nie wypłacił mi od początku lutego moich pieniędzy. Mam w IronFx ponad 57 tysięcy PLN.
Minęły już ponad 4 miesiące i nadal nic. Załączam screen z wypłatą.
no chyba wypłaciłeś je w tym miesiacu to jakie 4 miesiące czekasz ? :shock:

MarcinPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MarcinPOL »

andrzej-sk pisze:
MarcinPOL pisze:Witam wszystkich,

Broker IronFx nie wypłacił mi od początku lutego moich pieniędzy. Mam w IronFx ponad 57 tysięcy PLN.
Minęły już ponad 4 miesiące i nadal nic. Załączam screen z wypłatą.
no chyba wypłaciłeś je w tym miesiacu to jakie 4 miesiące czekasz ? :shock:
W IronFx, żeby zmienić wypłatę z tego samego konta to trzeba anulować starą i zlecić nową wypłatę.
Pewnie nie masz w IronFx konto i możesz tego nie wiedzieć.
Czekam od 6 lutego 2015 na 29 tys. PLN, dnia 2 czerwca 2015 zmieniłem to na wypłatę całości z konta, bo rezygnuje z ich usług i chcę wycofać całość pieniędzy od tego brokera.

TxT
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: TxT »

TxT pisze:
adamsokolik pisze:Rozumiem, że według Pana pojęcia rzeczywistości każdy kto nie chce pomóc za darmo to złodziej :-) Proponuję nieco stosować ton wypowiedzi. odebrane o np. "naciąganie" itp mogą się przekształcić w spór prawnym, a chyba nie chciałby pojawić się np. w prokuraturze celem złożenia wyjaśnień? Pozdrawiam Kamil
Jeżeli załatwia pan sprawy klientow tak fachowo jak pisze pierdoly na forum to tylko pogratulowac. Sprór prawny za stwierdzenie faktu o naganiaczu :mrgreen: :mrgreen:

Sytuacja jest prosta:
1. Wyciaganie kasy od ludzi za domniemane dzialania - plac a my nic nie gwarantujemy
2. Dziwnym trafem pojawily sie konta z 2 postami chwalace "super uslugi"
3. Dwoch wielkich windykatorow pod jednym nickiem
4. Brak tozsamosci, strony firmowej, wiarygodnego odniesienia czy chociazby minimalnego dowodu na skuteczna pomoc...

Jezeli pomozecie odzyskac znaczne srodki chociaz jednemu sprawdzonemu uzytkownikowi forum to bede pierwszy ktory odwola powyzsze... A teraz smialo prosze mnie wezwac do prokuratury, cala przyjemnosc po mojej stronie..
Jako że wg postów na wątku wynika, że adamsokolik pomógł w odzyskaniu kasy niniejszym przepraszam go za powyższe.
Czy wszyscy już odzyskali kase z irona? Nadal trwają tam jakieś dochodzenia?

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

HTR pisze: Jeśli chodzi o adamsokolik to od początku czytałem wątek i powiem szczerze, że nie wierzyłem w te usługi
Miałem to samo. Ktoś mówi, że jest w stanie odzyskać kasę od brokera, który zablokował wszystkie wypłaty i na początek chce zaliczkę w kwocie 1500 zł i weź mu uwierz. Klienci Irona też mieli te same watpliwości. Zdecydowali się dopiero na tą drogę bo nie mieli alternatywy.
Przyznaję, że jestem zaskoczony, iż Adam Sokolik odzyskał pieniądze tych klientów. Pewnie ci klienci też są zaskoczeni.
Nie wiem jak bo w zasadzie i teoretycznie to nie możliwe.
Grunt, że się udało.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

MarcinPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MarcinPOL »

Z tego co ja dowiedziałem się w tym tygodniu to tylko kilka osób odzyskało kasę. Reszta nadal ma niewypłacone pieniądze.

dim1
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: dim1 »

Nadal oczekuję na pieniądze już od dłuższego czasu. Odzyskał ktos kase w ostatnim czasie?? Jak widze kilku osobo wyplacili pod koniec maja , a teraz Ironfx sobie olewa;/

Awatar użytkownika
MarcinMC
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MarcinMC »

Z tego co mi wiadomo cysec przeswietla obecnie irona przez co jest zamrozony kompletnie taka plotke slyszalem
Skype marcinmc92

Awatar użytkownika
goral123
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: goral123 »

Mało prawdopodobne, aczkolwiek chciałbym, żeby okazało się to prawdą.
MarcinMC pisze:Z tego co mi wiadomo cysec przeswietla obecnie irona przez co jest zamrozony kompletnie taka plotke slyszalem

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

W Ironie chyba problemy się nasilają. Przestali mi przysyłac na maila swoje komentarze rynkowe. Lądowały one co prawda od razu w spamie, ale zauważyłem, że od kilku dni w spamie pusto.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

Na dzisiejszym webinarze Max Idzik powiedział, że posiada jego fundusz konto w IronFX. Ktoś zadał pytanie, że przecież oni nie wypłacają kasy. Na to Max powiedział, iż ma znajomego na Cyprze do którego dzwonił i on mu powiedział, że IronFX musiał pozamykać kilka biur ale już wypłacają kasę. Niezłe zaciemnianie tematu ten gościu prowadzi.

ODPOWIEDZ