IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

johny_kam
Uczestnik
Uczestnik

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: johny_kam »

Witam,

Przerażony całym tym wątkiem zleciłem wypłatę z konta w IronFX. Na początek małą, około 2k PLN. Przez ponad tydzień czekałem i nic.

Wysyłałem mail do opiekuna rachunku. Dzien poczekałem i po kontakcie tel. z opiekunem rachunku wypłata została zrealizowana następnego dnia. Na pytanie, co było problemem: "Blokada była, ponieważ zostałem przez pomyłkę zakwalifikowany do osób nadużywających bonusy". Ale do mnie żadne info o tym nie trafiło.

Obecnie czekam na zrealizowanie kolejnej wypłaty, 20k PLN, którą zleciłem 23.06.2015. Dziś widzę, że rachunek już jest pusty. Mam nadzieję, że środki trafią na moje konto :D.

Zaznaczam, że z "pomocy" Pana Adam Sokolika nie skorzystałem. Jedynie z ciekawości zapytałem jak sprawa wygląda.

Ciekawe co będzie dalej z IronFX?

Awatar użytkownika
goral123
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: goral123 »

Zapomniałeś dodać:

"Jestem pracownikiem IRONFX, a cała historia została zmyślona" Tysiące ludzi mają prblemy z wypłatą, a TY "SUPER GOŚĆ" dostałeś wypłatę! WOW! Może zdradź nam kto jest Twoim opiekunem konta? To też się z nim skontaktujemy!

Ja NIGDY nie korzystałem z bonusu, a opiekun konta- K. S wysyła mi maile:

"Przeslalam Pana wniosek do zarzadu z prosba o szybka realizacje po raz kolejny" -czekam 45 dni.

Uśmiałem się jak cholera!

PS. Co się stało z A. Sokolik? Na forum był w maju ostatni raz.
johny_kam pisze:Witam,

Przerażony całym tym wątkiem zleciłem wypłatę z konta w IronFX. Na początek małą, około 2k PLN. Przez ponad tydzień czekałem i nic.

Wysyłałem mail do opiekuna rachunku. Dzien poczekałem i po kontakcie tel. z opiekunem rachunku wypłata została zrealizowana następnego dnia. Na pytanie, co było problemem: "Blokada była, ponieważ zostałem przez pomyłkę zakwalifikowany do osób nadużywających bonusy". Ale do mnie żadne info o tym nie trafiło.

Obecnie czekam na zrealizowanie kolejnej wypłaty, 20k PLN, którą zleciłem 23.06.2015. Dziś widzę, że rachunek już jest pusty. Mam nadzieję, że środki trafią na moje konto :D.

Zaznaczam, że z "pomocy" Pana Adam Sokolika nie skorzystałem. Jedynie z ciekawości zapytałem jak sprawa wygląda.

Ciekawe co będzie dalej z IronFX?

johny_kam
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: johny_kam »

A tak z ciekawości, to czy broker wprowadzający może faktycznie w jakiś sposób pomóc w takich problemach jakie teraz mają klienci IronFX? Niektórzy z IB chwalą się, że udzielają takiej pomocy swoim klientom.

Jeśli tak, to nie lepiej skorzystać z ich pomocy zamiast pomocy Pana Sokolika?

Ktoś ma jakieś doświadczenia z IB, które mogą pomóc?

Afiliat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Afiliat »

Adam sokolik został zbanowany nie za slownictwo a za glupote i oszukiwanie tych prostych ludzi ktorzy zbieraja grupe osob w celu wytoczenia mu pozwu.

IB w żaden sposób nie może pomóc.Sprawy osób które nadużywały bonusu skończą się raczej w sądzie a wszyscy pozostali raczej już otrzymali pieniądze.

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Afiliat pisze:Adam sokolik został zbanowany nie za slownictwo a za glupote i oszukiwanie tych prostych ludzi ktorzy zbieraja grupe osob w celu wytoczenia mu pozwu.

IB w żaden sposób nie może pomóc.Sprawy osób które nadużywały bonusu skończą się raczej w sądzie a wszyscy pozostali raczej już otrzymali pieniądze.
Raczej nie .....

MarcinPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MarcinPOL »

Nadal czekam na wypłatę. Przeszło ponad 4 miesiące.
Znajomi też czekają. Nikomu ostatnio nie wypłacili.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Afiliat
Gaduła
Gaduła

MarcinPOL pisze:Nadal czekam na wypłatę. Przeszło ponad 4 miesiące.
Ok czy mógłbyś jeszcze zamieścić screena z transakcjami które przeprowadziłeś na rachunku.Niekoniecznie na tym na którym jest problem z wypłatą>Najlepiej taki rachunek na ,którym został osiągnięty zysk lub strata.

MarcinPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MarcinPOL »

Afiliat pisze:
Ok czy mógłbyś jeszcze zamieścić screena z transakcjami które przeprowadziłeś na rachunku.Niekoniecznie na tym na którym jest problem z wypłatą>Najlepiej taki rachunek na ,którym został osiągnięty zysk lub strata.
W załącznikach umieszczam screeny. Stosowałem się do uśredniania zysków w górę. Prawie nigdy w dół. Chociaż zdarzyło mi się też to.
Wykonałem łącznie ponad 300 transakcji na rachunku z problemem wypłaty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2015, 17:15 przez MarcinPOL, łącznie zmieniany 1 raz.

Afiliat
Gaduła
Gaduła

MarcinPOL pisze:
Afiliat pisze:
W załącznikach umieszczam screeny. Stosowałem się do uśredniania zysków w górę. Prawie nigdy w dół. Chociaż zdarzyło mi się też to.
Wykonałem łącznie ponad 300 transakcji na rachunku z problemem wypłaty.

Ok dzieki.

ODPOWIEDZ